AHAS MEKSİKA’DAN MUTLU DÖNDÜ

meksikal-cgocuklar-tuerk-ve-bueyueksgehir-bayragjpgBÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN DESTEĞİYLE YURT İÇİ VE YURT DIŞINDA ÜLKEMİZİ BAŞARIYLA TEMSİL EDEN AHAS, MEKSİKA’DAN DA BAŞARIYLA DÖNDÜ… FİNALE GİDEN YOLDA ÖNEMLİ BİR BAŞARIYA İMZA ATAN AHAS’IN PİLOTLARI YAMAÇ PARAŞÜTÜ İLE 530 KİLOMETRE UÇTU…

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle yurt içi ve yurt dışında yarışmalara katılan Adana Havacılık ve Adrenalin Sporları Kulübü (AHAS) Meksika’dan da başarıyla döndü.

Meksika’nın Başkenti Mexsico City’de yapılan yarışlara Güner Akkaya, Ayşe Bayrak ve Semir Sayır’dan oluşan ekiple katılan Büyükşehir AHAS, Brezilya’dan sonra Paragliding World Cup Mexika 2014 elemelerini de geçmeyi başardı.

12 gün süren müsabakalarda toplam 530 kilometre görev uçuşu gerçekleştiren AHAS ekibi finale giden yolda ikinci vizesini aldı.

AHAS Başkanı Güner Akkaya, Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği destekle Adana’yı ve Türkiye’yi her yarışmada en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını anlattı.

Elde ettikleri başarıda Zihni Aldırmaz’ın desteğinin tartışmasız en büyük pay sahibi olduğunu vurgulayan Güner Akkaya, “Sayın Başkanımız Zihni Aldırmaz, verdiği destekle yamaç paraşütü sporunun hem Adana’da hem de ülkemizde gelişmesinde en büyük etken olmuştur. Kendisine sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.