MHP Karaisalı’da coştu, coşturdu…

15 subat karaisaliMHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sözlü, Abdullah Çalışkan, Babacan Durak ve Saadettin Aslan’la birlikte otobüse çıkarak vatandaşlara hitap etti.

-Saadettin Aslan’ın Karaisalı’da yalnız bir Belediye Başkanı olarak kalmayacağını ifade eden Sözlü, “Onun arkasında Abdullah Çalışkan, Hüseyin Sözlü olacaktır. Onun arkasında her daim Babacan Durak olacaktır, koca Adana olacaktır” dedi.

-Abdullah Çalışkan, “Karaisalılılar Adana’nın siyasetine her zaman damga vurur. Sevgili büyüğümüz Sayın Aytaç Durak’la başlayan Adana’daki Karaisalıların ağırlığı İnşallah bundan sonra Babacan Durak Beyle, Saadettin Aslan’la, Abdullah Çalışkan’la devam edecektir” ifadesini kullandı.

ADANA- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, partisinin Karaisalı’da düzenlediği etkinlikte yaptığı konuşmada “Karaisalı’nın Yörük Türkmen çocukları, Allah’ın izniyle yıllardan beri siyasete lokomotif olmuştur. Adana siyasetini beslemiştir, ama emeğinin karşılığını samimiyetinin karşılığını alamamıştır” dedi.

Sözlü, beraberinde MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı ile birlikte Karaisalı Cumhuriyet Meydanında coşkulu bir kalabalığa hitap etti. Etkinlikte Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak ve Karaisalı Belediye Başkan Adayı Saadettin Aslan da hazır bulundu. Sözlü, 30 Mart 2014 seçimlerinin demokratik kültüre, kardeşliğe zarar vermeyecek şekilde bir yarış olması gerektiğini belirterek şunları söyledi:

NE HAKKINIZ VARSA ALACAKSINIZ
“Karaisalı’nın Yörük Türkmen çocukları, yıllardan beri siyasete lokomotif olmuştur. Adana siyasetini beslemiştir ama emeğinin karşılığını, samimiyetinin karşılığını alamamıştır. İş, istihdam konularında Allah’ın izniyle Saadettin Aslan’la, Babacan Durak’la, ne hakkınız varsa hem Büyükşehir Belediye Başkanından hem Seyhan Belediye Başkanından haklarınızı, gerekli desteği alacaksınız. Buradan şunu ifade ediyorum ki, Karaisalı’nın vatanperver, milliyetçi insanları bu dönemde aradıkları hizmetlerin hepsine doyacaktır.”

KARAİSALI-POZANTI YOLUNU YAPACAĞIZ
Sözlü, şöyle devam etti:
“ Özel İdareler Büyükşehirlere bağlanacak. Köylerde tarımsal kalkınmanın eksik kalan ayaklarını, hayvancılığın eksikliklerini gidermek ve siz değerli hemşerilerimizi desteklemek ve sizleri yaşadığınız yerde mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız. Sizleri yaşadığınız topraklardan koparmamak için, orada aradığınızı bulabileceğiniz iklime, bir zemine ulaştırmak için var gücümüzle çalışacağız. Saadettin Aslan kardeşimizin hep arkasında olacağız. Karaisalı- Pozantı arasındaki yolu da hayata geçireceğiz. 30 Mart’ı bu konuda da bunu değerlendirmek için fırsat olarak görmeliyiz.

ASLAN YALNIZ BIRAKILMAYACAK
İnşallah milletimiz için aydınlık yarınlara hem yerelde hem de genelde bir ufuk açmalıyız. Hem kendimizi, hem Saadettin Aslan’ı, hem de Abdullah Çalışkan’ı önce Cenab-ı Allah’a, sonra sizlere emanet ediyoruz. Hiç endişeniz olmasın, Saadettin Aslan Karaisalı’da yalnız bir Belediye Başkanı olarak kalmayacaktır. Onun arkasında Abdullah Çalışkan olacaktır. Onun arkasında Hüseyin Sözlü olacaktır. Onun arkasında her daim Babacan Durak olacaktır. Onun arkasında koca Adana olacaktır.” diye konuştu.

ÇALIŞKAN: KUYUCU KÖYÜNDEN, HALİLLİ SÜLALESİNDENİM
MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan da konuşmasında, kendisinin Kuyucu Köyünden Halilli Sülalesinden rahmetli Ahmet Çalışkan’ın oğlu olduğunu, bu toprakta doğduğunu ve büyüdüğünü, bu topraklara hizmet etmek için yola çıktığını kaydederek, “Elhamdülillah Karaisalılıyız. Ne kadar şükretsek, ne kadar hamdetsek azdır. Karaisalılılar Adana’nın güvenliğinin ve geleceğinin sigortasıdır. Ne kadar övünseniz, ne kadar gururlansanız azdır. Ne mutlu size” şeklinde konuştu.

AYTAÇ DURAK, BABACAN DURAK, ÇALIŞKAN, ASLAN
Çalışkan, “Karaisalılılar Adana’nın siyasetine her zaman damga vurur. Sevgili büyüğümüz Sayın Aytaç Durak’la başlayan Adana’daki Karaisalıların ağırlığı İnşallah bundan sonra Babacan Durak Beyle, Saadettin Aslan’la, Abdullah Çalışkan’la devam edecektir” ifadesini kullandı.

TEMİZ BELEDİYECİLİK DÖNEMİ
3 Kasım 2002 seçimlerinde AK Parti Milletvekili seçildiğini belirten Çalışkan devamla şunları kaydetti:
“Ankara’ya gittiğimiz zaman sizlerin değerleri, düşünceleri, görüşleri ne ise biz onları aslanlar gibi savunduk. Gittik orda yatmadık, orda partimiz ne dediyse onun altında eğilmedik. Çünkü aslolan sizin görüşleriniz, sizin değerleriniz için dik durduk, eğilmedik. O yüzden Karaisalıların, Yörüklerin, Türkmenlerin dik duruşunu Ankara’da da gösterdik. Bu ilkeli, dik duruşlu, ahlaklı, onurlu, erdemli siyasetimizi temiz siyaset olarak devam ettirdik. Ama biliyorsunuz temiz siyaseti kirlettiler. İnşallah bundan sonra siyaset kirletilemeyecek. Çünkü, 30 Mart’tan itibaren temiz siyaset ile birlikte Adana’da, Karaisalı’da, Çukurova’da, Yüreğir’de Sarıçam’da, hasılı tüm ilçelerde MHP’nin temiz belediyecilik dönemim başlayacaktır”

ASLAN, “İŞSİZLİĞİ ÇÖZECEĞİZ”
30 Mart’ın Karaisalı, Adana ve Türkiye için dönüm noktası olacağını söyleyen MHP Karaisalı Belediye Başkan Adayı Saadettin Aslan, “Özellikle hizmet açısından hepimiz kardeşiz. Ve çok samimi, inançlı kadrolarla önünüze çıktık. Bu yönden herkesin desteğini, desteğinizi bekliyoruz. Ve Sözlü Başkanımızla, Çalışkan Başkanımızla birlikte sizlere daha iyi hizmeti vermek için çırpınacağız, önemli bir sorun olan işsizliği çözeceğiz. Elbirliğiyle, gönül birliğiyle memleketimizi ihya etmenin mücadelesini vereceğiz” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.