Mhp’nin Tavşanlı’da Adayı Zeki Atsız

tavsanli-kMilliyetçi Hareket Partisi’nin Tavşanlı Belediye Başkan Adayı Zeki Atsız olarak açıklandı. Kütahya Milletvekili Alim Işık’ın da katıldığı Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuşan Zeki Atsız, “Tavşanlı’yı kasaba görümünden kurtarmak için bu yola çıktık“ dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tavşanlı Belediye Başkan Adayını belirledi. MHP’den aday gösterilen Dr. Zeki Atsız düzenlenen aday tanıtım toplantısıyla Tavşanlı’ya tanıtıldı. Aday tanıtım toplantısına katılan MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık, tüm Kütahya’da hızlı bir çalışma dönemine girdiklerini söyleyerek belediye meclis ve il genel meclisi aday listelerinin de hazır olduğunu belirtti.

Alim Işık, “Tavşanlılı hemşehrilerimizin karşısına uzun yıllar sağlık sektöründe önemli hizmetler sunmuş Zeki Atsız ile çıkıyoruz. Kamuoyunda birçok yanlış beyanlar var. Kendilerini vatandaşların yerine koyarak hareket edenleri saygılı olmaya davet ediyorum. Biz sayın Zeki Atsız ile bu yola soyunduk. Var gücümüzle çalışarak çeketimizi assak belediyeyi alırız diyenlerin farklı arayışlara girdiklerini görüyoruz. Bu durum çok manidardır. Emin olun ki partimiz Tavşanlı Belediyesini alacaktır. 30 Mart 2014 tarihinde bunu göreceğiz“ diye konuştu.

Aday tanıtım toplantısında konuşan MHP Tavşanlı Belediye Başkan Adayı Zeki Atsız ise projeleriyle Tavşanlı’yı farklı bir konuma ulaştıracaklarını söyleyerek şu ifadeleri kullandı: “Belediyecilikte Tavşanlı’da yapılanlar bellidir. Bizim isteğimiz Tavşanlıyı kasaba görüntüsünden uzaklaştırmaktır. Maksadımız hizmettir, menfaat kaygısı veya unvan isteği ile yola çıkmadık. Tavşanlı halkı bize görev verirse onlarla birlikte yapacaklarımıza karar vereceğiz. Tavşanlının yüzde yüzünün onaylayacağı bir belediye meclisi oluşturarak hizmet anlamında çalışma yürüteceğiz. İnsan doğarken de, ölürken de belediye hizmetlerinden yararlanıyor. Yani yaşamımızın her safhasında yer alan belediyeyi hak ettiği noktaya taşımak için vatandaşlarımıza söz veriyorum.“

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.