BBP’nin Ankara Büyükşehir Başkan Adayı Remzi Çayır Oldu

bbpnin_ankara_buyuksehir_adayi_remzi_cayir_olduBBP yerel seçimler için Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayını Remzi Çayır olarak açıkladı.

“BBP Ankara ADAYI GAZETECİ REMZİ ÇAYIR”

Anatolia Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında konuşan Genel Başkan Mustafa Destici seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının gazeteci yazar Remzi Çayır olduğunu açıkladı.

“RABBİM KENDİLERİNİ UTANDIRMASIN”

Genel Başkan Mustafa Destici, Ankara Büyükşehir ve ilçelerindeki adayları vatandaşlarla buluşturduklarını belirterek adaylara başarılar diledi. BBP’nin adaylarının tamamının ehliyetli, bilgili, tecrübeli, kalbinde vatan ve bayrak sevgisi, yüreğinde iman sevgisi, ezan sevgisi taşıyan kişiler olduğunu ifade eden Destici, “Rabbim kendilerini utandırmasın, başarılı kılsın.” dedi.

Belediye başkanının iş bilen birisi olması durumunda orada başarısızlıktan söz etmenin mümkün olmayacağını belirten Destici, BBP’nin bütün belediye başkanlarının bu vasıflara sahip kişiler olduğunu kaydetti.