MHP’li Paksoy’dan Gövde Gösterisi

MHPli Paksoydan Govde Gosterisi-k1Gövde Gösterisine Dönüşen Açılışta Halka Seslenen Paksoy: “Başım Dik Alnım Açık”

MHP Elbistan Merkez Seçim Bürosu Açılışı tam bir gövde gösterisine dönüştü. Açılış öncesi olağanüstü kalabalığa seslenen MHP Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, Belediye Başkanı Durmuş küçük’ün yaptığı açıklamalara cevap verdi. Paksoy konuşmasında, “Benim elimde dosyalar var. Bunları huzurunda televizyon programlarında açıklayacağım. Kendisine birde teklifim olacak. Televizyona açık oturuma çıkalım. Projelerimizi tartışalım. Çünkü bu projeler Elbistan’da hepimizin geleceğini ilgilendiriyor. Sizleri ilgilendiren projeler. Ama çekiniyor. Benim başım dik alnım açık” dedi.

Yoğun ve coşkulu açılış programının açılış konuşmasını yapan MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, “Yaklaşan yerel seçimler ülkemiz ve ilçemiz bir dönem noktasıdır. Beş yıl önce emanet verdiğimiz oylarınıza sahip çıkmanızı istiyorum. Gelin bu dönem emaneti ehline teslim ederek, tekrar Elbistan belediyesine el ele birlikte girelim” şeklinde halka seslendi.

Daha sonra slogan ve tezahüratlarla mikrofona davet edilen MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı ve AK Parti Elbistan Belediye Başkanı durmuş küçük’ün açıklamalarını hedef alan değerlendirmelerde bulundu. Paksoy konuşmasında halka şöyle seslendi:

2008 YILINA KADAR PAKSOY’UN HİZMETLERİNDEN BAHSEDİYORDU

“Mevcut belediye başkanı bizi bazı açıklamaları yapmaya mecbur bıraktı. Psikoloji yerinde değil. 30 vilayetten büyük bir ilçede belediye başkanlığı yapıyor ama kendinde değil. ‘Güneş balçıkla sıvanmaz’ diyorlar, siz önce yüzünüzdeki yeşil balçığı temizleyin. ‘Elbistan bizim dönemimizde kasaba görünümünden çıktı’ diyor. ‘Güzel bir kent oldu’ diyor. Bunu söyleyen adam 2004 yılında kimin hizmetlerinden bahsediyordu? 2008 yılına kadarda Abdullah Paksoy’un güzel hizmetlerinden bahsediyordu. Şimdi çıkmış ne hizmet yaptı diyor. 2009 yılında ‘İktidarla birleştirelim daha çok hizmet alalım’ dediler. ‘Doğalgaz getireceğiz’ dediler. Gelmedi. ‘Sıcak su getireceğiz’ dediler. Gelmedi. ‘Çimento fabrikası, salça fabrikası kuracağız’ dediler. ‘C ve D termik santralleri açılacak işsiz insan kalmayacak’ dediler. Ancak söz verdiklerinden sadece birisi oldu. Elbistan yeşil oldu.

BELEDİYE MALLARI SATILIYOR PARALAR NEREYE GİDİYOR

İtfaiyenin yeri, Ekinözü garajının yeri, belediye lojmanlarının yeri satıldı mı? Satıldı. İbadet ve itikat Allah’la kulu arasındadır. Ama ne diyorlar? ‘Benim kardeşlerim 100 bin TL zekât veriyor. ‘Bir iftiradır bir linç kampanyasıdır devam ediyor. Çünkü hizmetle seçim alamayacaklarını iyi biliyorlar’ diyor. Bu sözleriyle de hizmetimizi inkâr edemiyorlar. Bu servetine göre 100 bin TL az bir rakam. ‘Tarlasından 10 dönüm satsın da zekatını versin’ diyor. Tarlanın vergisi verilir. ‘Biz Elbistan ı borca sokmadık, faize para almadık’ diyor. Elimde delili var. 1999-2009 arasında belediyemiz 3 milyon 200 bin TL borçlanmış, 5 yılda Elbistan belediyesi 18 milyon TL borçlanmıştır. Hani sen faize borçlanmamıştın? Elimizde belgesi var. Sizlere soruyorum. İktidarla birleşen bir parti, doğalgazı, sıcak suyu getirmiyor, fabrikalar kurmuyor. Bütün belediye mallarını satıyor ve birde borçlanıyor. Nereye gidiyor bu paralar?

CAMİ YERİNİ SATIN ALAN KİMDİ?

Bana, “Belden aşağı siyaset yapacak’ diyor. Belden aşağı siyaset yapmaya bizim aile terbiyemiz müsaade etmez. Ama 2009 yılında bildiri dağıtarak belden aşağı siyaseti yapan kimdi? Bunu da herkesin bilmesi gerekir. ‘Cami yerini imara açmış’ diyorlar. Cami yerini parasını yatırıp satın alan kimdi? ‘Bu açıklarım’ deyip geri adım attı. Bunların inançları itikatları bu kadardır. Mallarınıza sahip olun. Benim elimde dosyalar var. Bunları televizyon programlarında açıklayacağım. Kendisine birde teklifim olacak. Televizyona açık oturuma çıkalım. Projelerimizi tartışalım. Çünkü bu projeler Elbistan’da hepimizin geleceğini ilgilendiriyor. Sizleri ilgilendiren projeler. Ama çekiniyor. 2009 yılında dediler ki Paksoy’un 100 dosyası var. Her gün birini açıklayacağım dedi. 2014 yılına geldik. Benim başım dik, alnım açık. Huzurunuza böyle çıkıyorum. Elbistan’ımız 2009 yılında trafik kazası geçirdi. Elbistan belediyesi şuan yoğun bakımda yatıyor. 30 Mart’ta Elbistan’ı yoğun bakımdan çıkartalım. Hedeflerine ulaşacak bir Elbistan yapalım.

ELİMDE İKİ DOSYA VAR!

Sizlerin huzurunda yaptıklarının hesabını soracağım. Elimde iki dosya var. O dosyalar kendilerini ipe götürecek. Elbistan’da gezemeyecekler. O dosyaları açıkladığımızda Elbistan, ‘2009 yılında kimin ellerine emanet edilmişim?’ diyecek. Bunların hesabını soracağız. Belediye başkanı seçildiğimde benim yanıma yalnız gelin. Sorununuzu sıkıntınızı benimle paylaşın. Benim kapım açık. Bütün herkes bizim kapımızı çalsın. Tüm Elbistanlılar birlik olacağız. AK Partilisi, MHP’lisi, CHP’lisi, Saadet Partilisi bu seçimde hepimizin birlikte olması gerekir. Bu seçim Elbistan’ın seçimidir. Elbistan’ın kaderini belirleyecek seçimdir. Sandığa gittiğimizde elinizi vicdanınıza koyun ve oyunuzu öyle kullanın. Bütün partilerin bir araya gelerek bunların diktatörlüğüne son vermesi gerekir.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.