Devran Kutlugün şehit aileleri ve gazilerle biraraya geldi

MHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Devran Kutlugün, Ankara’da bulunan tüm şehit aileleri, yakınları ve gazilerle düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

750 kişinin katıldığı yemeğe MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya ve Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya eşlik etti.

Devran Kutlugün “İstiklal şairimiz merhum Mehmet Akif’in en güzel şekilde ifade ettiği gibi; bizler hepimiz şehit torunlarıyız, şehit çocuklarıyız ve atalarımızın, ecdadımızın, şehitlerimizin ruhlarını incitmeyeceğiz. Şehitlerimizle birlikte onların ailelerine, gazilerimize gerekli ihtimamı göstermek de boynumuzun borcudur.” dedi.

Kutlugün sözlerine şöyle devam etti “Şehitlerimiz, şehadet mertebesine ulaşıncaya kadar sizlerin çocukları, sizlerin kardeşleri, sizlerin eşleriydi. Ama şimdi, o aziz şehitler, milletin tamamına aittir.Her bir şehidimiz, bizim için bir rehberdir.Bu vatanın, bu bayrağın bize onların bir emaneti olduğu şuurunu hiçbir zaman aklımızdan çıkarmadık. Bundan sonra da onların emanetini korumak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Şehitlerine ve gazilerine sırtlarını dönenler, onlardan yüz çevirenler, vatanlarına, bayraklarına, mensubu oldukları milletlere sırtlarını dönmüş, yüz çevirmişlerdir.Biz tarihimiz boyunca asla böyle vefasız bir millet olmadık, bundan sonra da asla vefasız olmayacağız.Şehitler şahidimiz olsunki, Yenimahalle’nin her zerresinde varlıkları hissedilecek ve hissettirilecektir” sözlerini kaydetti.

Programda konuşan Gazi Uzman Çavuş Abdullah Gazioğlu ” Ankara’ da bulunan şehit ailelerimiz ve gazilerimiz böylesine bir araya gelmemişti. Bizleri buluşturduğunuz için öncelikle Devran Kutlugün’ e teşekkür ediyorum” dedi. Gazioğlu” Başkanımızdan bizlere dair projelerini bekliyoruz ve yanındayız.” ifadelerine yer verdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.