Ceyhan’da 50 yıl su problemi yaşanmayacak

MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan’daki su probleminin yaklaşık bir yıl önce başlanan projeyle geçtiğimiz Eylül ayında tamamen çözüldüğünü hatırlattı.

— Sözlü ”Ceyhan’da gelecek nesillere hizmet edecek böylesi güzel bir hizmetin görmezden gelinmesi, bu gerçeklere rağmen halkı yanıltacak iftiralar üretilmesi dikkat çekiyor. Aziz Türk milleti; bölücü ihanetin, arsızlığın, hırsızlığın koruma altına alındığı bir dönemde tavan yapan yüzsüzlüğü sorgularken bir Bakanın şahsımın neden aday olduğunu sorgulama cüretini göstermesi çok manidar” ifadesini kullandı
–Sözlü “Şayet onlar bizden memnun olsalardı, kendimizden, kendi misyonumuzdan, milli duruşumuzdan, Adana’da ortaya koyduğumuz hizmet aşkımızdan şüphe ederdik. Kendileri rahatsız olduğuna göre demek ki biz doğru yoldayız. Şahsımızdan rahatsız olduklarına göre demek ki kendilerini korkutmuşuz; ne mutlu bize!” dedi.

Ceyhan’da 50 yıl su problemi yaşanmayacak

ADANA –MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Yaklaşık bir yıl önce başlayıp geçtiğimiz Eylül ayı içinde hayata geçirdiğimiz projeyle Ceyhan’daki su problemini kalıcı bir çözüme kavuşturduk” dedi.

“O BAKAN”A CEVAP VERDİ
Bir Bakan’ın yanlış bilgilerle kamuoyunu yanıltmaya yönelik açıklamasını esef verici bulduklarını belirten Başkan Sözlü, “Mevcut siyasi iktidarın bir Bakan’ı Ceyhan’da su problemini çözmediğimiz iftirasını atmış. Oysa biz o meseleyi çoktan çözdük. Yaklaşık bir yıl önce başlayıp geçtiğimiz Eylül ayı içinde hayata geçirdiğimiz projeyle Ceyhan’daki su problemini kalıcı bir çözüme kavuşturduk. Bu kapsamda 30 yıllık olan Tatarlı şebekesini yeniledik. Böylece Ceyhan 50 yıl su problemi yaşamayacak. Biz hiçbir zaman günü kurtarmak için çalışmadık. Eski hattı değiştirirken şu anda sadece petrol taşımacılığında kullanılan boruları kullanarak Ceyhan’ın istikbalde 200 bin nüfusuna hitap edecek bir projeyi uyguladık. Bunu uygularken de kimseye boyun eğmedik, kendi öz kaynaklarımızı kullandık. Bu onuru, bu gururu Ceyhanlı hemşehrilerimizle paylaşmanın mutluluğu içindeyiz” diye konuştu.

MİLLET, TAVAN YAPAN YÜZSÜZLÜĞÜ SORGULUYOR
MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü şöyle devam etti:
“Sayın Bakanın yanlış bilgilendirilmiş olabileceği ihtimalini de göz ardı etmeden,
Ceyhan’da gelecek nesillere hizmet edecek böylesi güzel bir hizmetin görmezden gelinmesi, bu gerçeklere rağmen halkı yanıltacak iftiralar üretilmesi dikkat çekiyor. Aziz Türk milleti; bölücü ihanetin, arsızlığın, hırsızlığın koruma altına alındığı bir dönemde tavan yapan yüzsüzlüğü sorgularken bir Bakanın şahsımın neden aday olduğunu sorgulama cüretini göstermesi çok manidar.”

ONLAR MEMNUN OLSAYDI KENDİMİZDEN ŞÜPHE EDERDİK
“Elbette Sayın Bakan’ın ve iktidar temsilcilerinin MHP’nin adaylarından memnuniyet duymaları zaten beklenemezdi” diyen Sözlü, açıklamasını şöyle bitirdi:
“Şayet onlar bizden memnun olsalardı, kendimizden, kendi misyonumuzdan, milli duruşumuzdan, Adana’da ortaya koyduğumuz hizmet aşkımızdan şüphe ederdik. Kendileri rahatsız olduğuna göre demek ki biz doğru yoldayız. Şahsımızdan rahatsız olduklarına göre demek ki kendilerini korkutmuşuz; ne mutlu bize! Bu vesileyle ifade ediyorum ki, Adana’yı kaosa sürükleyenlere inat, üretimin önündeki engelleri kaldırıp işsizliği yeneceğimiz, sosyal barışı tesis ederek, güven ve istikrarı, huzuru, kardeşliği çelikten kale gibi öreceğimiz günler yakındır. Allah’ın izni, Adana’da yaşayan vatandaşlarımızın desteğiyle bu hedef mutlaka gerçekleşecektir.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.