AK Parti’de şok istifa

AK Partide sok istifaAK Parti’ye sitem dolu sözlerle veda eden Gölbaşı eski İlçe Başkanı Ramazan Şimşek, şok bir kararla partisinden istifa edererek, dün düzenlenen törenle MHP’ye geçti.

Ak Parti Gölbaşı eski İlçe Başkanı Ramazan Şimşek, partisinden istifa ederek, MHP’ye katıldı. AK Parti’de verilen sözlerin tutulmadığı ve vefasızlık olduğu iddialarıyla, eski partisine sitemde bulunan Ramazan Şimşek, MHP Gölbaşı Seçim Bürosu’nda düzenlenen törenle resmen MHP’li oldu. Şimşek’e rozetini, MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya ile Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı taktı.

YUVANIZA HOŞGELDİNİZ
Şimşek destekçilerinin de hazır bulunduğu törende konuşan Karakaya, “Gün geçtikçe güçlenmeye, bütünleşmeye devam ediyoruz. Ramazan kardeşimiz ve bize katılan tüm arkadaşlarımıza partimize hoşgeldiniz diyorum. Bu çatı kendilerinin yuvasıdır” dedi. Başkan Odabaşı ise, “Bugün de siyasette tecrübeli bir arkadaşımızın partimize katılımı bizi onurlandırmış ve gücümüze güç katmıştır. Biz hep birlikte omuz omuza, yürek yüreğe vererek Gölbaşımıza hizmet vermeye devam edeceğiz” diye konuştu. Ramazan Şimşek’le birlikte çok sayıda AK Partili’nin önümüzdeki günlerde MHP’ye geçeceği bilgisine ulaşıldı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.