On yıllık tahribatı Bir yılda gideririz

18 subat sozlu geliyor (2)MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, “Bozuk düzeni değiştirmeye geliyoruz” mesajı verdi.

Sözlü:
-“Riyakarlık, kandırmacılık, aldatmacılık ve ihanet döneminin sona erdirilmesini isteyen Sözlü, “Mümin aynı delikten çıkan yılana iki kez sokulur mu? Bizi bu delikten çıkan yılan iki defa soktu. Bir üçüncü fazla değil mi? Yalana inanmayın, yılana sokulmayın; yetmiyor mu artık? Sizleri kandıra kandıra kendi küplerini dolduranlara ‘Artık yeter’ deme zamanı gelmedi mi?”

-“Herkesin rahatsız olduğu bu bozuk düzeni değiştirmek için sizlerden bir defaya mahsus ödünç oy istiyoruz. Onların on yıllık tahribatını bir yılda gidermezsek yazıklar olsun bize”

Sözlü 5 yıllığına Ödünç oy istedi

Yalana aldanmayın Yılana sokulmayın

On yıllık tahribatı Bir yılda gideririz

ADANA- Milliyetçi Hareket Partisi ((MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü,”Bu bozuk düzeni değiştirmek için Adanalılardan 5 yıllığına ödünç oy istiyoruz” dedi.

“İKTİDAR NİMETİ” YALANINA DİKKAT
Sözlü, Sarıçam İlçesinde bağlı Akkuyu Köyünde MHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ’ın da katıldığı açık hava toplantısı ile Yüreğir’e bağlı Atakent Mahallesi Afet Evleri’nde konuşma yaptı. Sözlü; Yüreğir’i, Sarıçam’ı ve Seyhan’ı yönetenlerin yine “AK Belediyecilik yapacağız, iktidar nimetlerinden yararlanacağız” diyenlerin olacağını belirterek, ”İktidar partisinden olmak onları avantajlı duruma getiriyor olsaydı, sizlere daha çok hizmet getiriyor olmazlar mıydı? 10 yılda Seyhan, Yüreğir ve Sarıçam bir Paris olmaz mıydı? Bunu onlara hatırlatın” dedi.

“BOZUK DÜZENİ DEĞİŞTİRECEĞİZ”
Riyakarlık, kandırmacılık, aldatmacılık ve ihanet döneminin sona erdirilmesini isteyen Sözlü, “Mümin aynı delikten çıkan yılana iki kez sokulur mu? Bizi bu delikten çıkan yılan iki defa soktu. Bir üçüncü fazla değil mi? Yalana inanmayın, yılana sokulmayın; yetmiyor mu artık? Sizleri kandıra kandıra kendi küplerini dolduranlara ‘Artık yeter’ deme zamanı gelmedi mi? Bu vesileyle, herkesin rahatsız olduğu bu bozuk düzeni değiştirmek için sizlerden bir defaya mahsus ödünç oy istiyoruz. Onların on yıllık tahribatını bir yılda gidermezsek yazıklar olsun bize” diye konuştu.

“HOP! BU KADARINI DA BEKLEMİYORDUK”
Sözlü ayrıca şunları kaydetti:
“30 Mart’ta bize fırsat verin; hem hizmetlerinizi yapalım ve hem de ‘Bu seçim bize kürdistanın sınırlarını belli edecek’ diyen sahte Türk Ahmet Türk’e, ‘Bu seçimle bizim için özerkliğin, devletin altyapısını kuruyoruz’ diyen Demirtaş’a, ‘kürdistana Hoş geldiniz’ diyen Belediye Başkanını ve ‘Burası kürdistandır’ diyen Barzani’yi bağrına basan sayın Başbakanımızın sizlerin desteğini istismarına karşı “Hop! bu kadarını da beklemiyorduk, bu kadarını da hayal etmiyorduk’ diyecek Aziz Milletimize bir fırsat kapısı aralayalım.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.