Mevlüt Karakaya’dan Osmaniyeliler Derneğine Ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt KARAKAYA, Ankara’daki Osmaniyeliler Derneğini ziyaret etti. Sağlık eski Bakanı Osman DURMUŞ ve diğer partililerle birlikte Osmaniyeliler Derneğini ziyaret eden KARAKAYA, burada coşkuyla karşılandı. Sohbet toplantısı şeklinde gerçekleşen ziyarette, dernek adına kısa bir hoş geldiniz konuşması yapan ODER Yönetim Kurulu Başkanı Ziraat Mühendisi Ahmet GÜL; MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mevlüt KARAKAYA’yı ve ekibini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, 30 Mart Mahalli İdareler Seçiminde KARAKAYA’ya başarılar diledi.

Ziyarette bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı KARAKAYA, Osmaniyeliler ile buluşmaktan, yaşadığımız şehrin meseleleriyle ilgili fikir alış verişinde bulunmaktan ve onların ilgilerini görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, Ankara’nın sorunlarını bildiklerini, bu sorunların çözümünü Ankara’da yaşayanlarla birlikte gerçekleştireceklerini söyledi. Osmaniye’nin Türkmen Beyi’mizin memleketi olduğunu vurgulayan KARAKAYA’nın kabul ederseniz ben de Osmaniyeliyim demesi ve Sağlık eski Bakanı Osman DURMUŞ’un da bende de şehrin anahtarı var ben de Osmaniyeliyim demesi, Osmaniyeli Hemşerilerimiz tarafından uzun süre alkışlandı. Toplantıya, Sağlık eski Bakanı Osman DURMUŞ, Osmaniye eski Belediye Başkanı Davut ÇUHADAR, ODER Genel Sekreteri MB Devlet Bütçe Uzmanı Selami GÜL, ODER Yönetim Kurulu Üyesi İnşaat Mühendisi Fatih DEMİREL ve Avukat Remzi DEMİRCİ, Kadirlililer Vakfı Başkanı Sendikacı Adnan SARIDOĞAN, Türkiye Kadın Hareketi Derneği Başkanı Gazi Üni. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Elif LOĞOĞLU, Eczacı Sibel ERSOY, Gazi Üni. Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Oğuz POYRAZOĞLU ve eşi Firdevs Namlı POYRAZOĞLU, Ahmet CANLI, Abdullah GÜÇLÜ, Ali ARSOY, Servet KÖKSAL ve çok sayıda hemşerimiz katıldı. Karşılıklı soru-cevap şeklinde devam eden ziyaret, ikramlar ve iyi dileklerle sona erdi. Osmaniyeliler Derneğini ziyaret eden KARKAYA’ya günün anısına çiçek, Osmaniye Fıstığı ve Beymail hediye edildi.