Işık: MHP’nin seçim çalışmaları engellenmektedir

mhp_kutahya_milletvekili_ve_belediye_baskan_adayi_alim_isikMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Alim Işık, resmi ideolojiler tarafından MHP’nin seçim çalışmalarının engellenmeye çalışıldığını ileri sürdü.

Işık, MHP Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, MHP’nin Kütahya’daki çalışmalarının ve halkın MHP’ye olan teveccühünün birilerini rahatsız ettiğini söyledi. Işık, “Milliyetçi Hareket Partisinin 6 aydır emek verdiği, İl ve İlçe yöneticilerinin maddi manevi fedakarlıkta bulunduğu, Aday arkadaşlarımızın alnının teriyle kazanıp evinin helal lokmasından ayırıp katkı yaptığı ve bu katkılarla zamanında tuttuğumuz, seçim büroları ve afişler birilerini rahatsız etti. Kütahya’nın resmi bir yetkilisi hiçbir gerekçe göstermeksizin kamu binalarına olan hassasiyetin söz konusu olduğu dile getirilerek MHP seçim bürolarındaki flama ve afişlerin indirilmesi ile ilgili resmi yazı göndermiştir” dedi.

Kütahya’nın sahipsiz olmadığını vurgulayan Işık, MHP’nin üç hilalini Kütahya’nın burçlarına dikeceklerini belirterek, “Kütahya sahipsiz değildir. Sonuna kadar nezaketli ama yasal ve hukuki ne hakkımız varsa savunarak burada MHP’nin üç hilalini Kütahya’nın burçlarına dikmek bizim boynumuzun borcu. Artık bizim arkadaşlarımız için yeni bir dönem başlıyor. Ev ev, sokak sokak, hiçbir yer atlamadan kimseyi kırmadan üzmeden Kütahya sevdamızı anlatacağız. Resmi ideoloji ne derse desin Demokrasiye ve haklarımıza sahip çıkacağız. Yüksek Seçim Kurulu ve İl Emniyet Müdürlüğünün onayı ile açılmış olan MHP seçim büroları önündeki bayrağı ve afişi indirmeye ancak Kütahya’nın gücü yeter. Kimse kanunun dışına çıkarak kendisine yeni görevler üstlenmesin. Biz birbirimize kenetleneceğiz ve Kütahya’ya güç vereceğiz“ ifadelerini kullandı. (HD-EFE)

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.