Alemdar ÖZTÜRK’e Ceyhan Esnaflarından Teşekkür

Ceyhan Esnaflarindan TesekkurAK Parti Ceyhan Belediye Başkan Adayı Alemdar ÖZTÜRK’e, Ceyhan Esnafları teşekkür etti.

Ceyhan’da oturup alışverişini ve tanıtım giderlerini Ceyhan’dan karşılayan Alemdar ÖZTÜRK, pek çok siyasetçiye de örnek oldu.

Esnaflar adına görsel hazırlayarak yayınlayan Ceyhan Esnafları; “Tanıtım ihtiyaçlarınızı Ceyhan’dan karşılayarak biz Ceyhanlı esnafları gerçekten düşündüğünü herkese gösteren AK Parti Ceyhan Belediye Başkan Adayı Alemdar ÖZTÜRK’e teşekkür ederiz” dediler.
Yine daha önce de Ceyhanlı esnaflar, dükkanlarının önüne stand açarak gönüllü olarak baklava dağıtmışlardı.

Aynı zamanda Ceyhan Esnaf Odaları Güç Birliği Onursal Başkanı da olan Alemdar ÖZTÜRK’e esnaf odalarının tamamı destek vererek oy birliğiyle seçilmişti. 12 Temmuz 2011 yılında da Ceyhanlı Kanaat Önderlerinin yüzde 60 desteğiyle Ceyhan Kent Konseyi Başkanı seçilmişti.