İzmit Belediyesi Bisiklet Dağıtımına Devam Ediyor

izmit-belediyesi-bisiklet-dagitimina-devam-ediyor“Her Çocuğun Bisikleti Olsun” projesi kapsamında bisiklet dağıtımlarına aralıksız olarak devam eden İzmit Belediyesi son olarak Kadıköy mahallesinde hizmet veren 28 Haziran Orta Okulu’nda 139 öğrenciye bisikletlerini teslim etti. Törenin ardından Kadıköyspor için İzmit Belediyesi tarafından yapılan halı saha da hizmete açıldı.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın katılımı ile gerçekleşen törene İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar, 28 Haziran Orta Okul Müdürü İsmail Demircan, Cedit Mahalle Muhtarı ve Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, Kadıköy Mahallesi Muhtarı İsmail Hakkı Yıldırım, Okul Aile Birliği Başkanı Aysun Akkoyun, öğretmenler ve veliler hazır bulundu.

“Her Çocuğun Bisikleti Olsun” projesi kapsamında öğrencilere bisikletleri kendi eliyle teslim eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Bizim hizmet anlayışımızda bir kimseyi diğerinden ayırmak söz konusu dahi olamaz. Biz bir çocuğu diğerinden ayırmadık, ayırmayız. Özel okul, devlet okulu ayrımı yapmadan tüm öğrencilere bisiklet dağıtıyoruz. Bizim için çocuk her yerde çocuktur. Zengin fakir diye çocuk ayrımı yapmak bize göre değil. Her çocuğun bir bisikletim olsun hayali vardır. İzmit Belediyesi olarak bizler çocuklarımızın bu hayalini gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımızı mutlu etmek için çalışıyoruz. Yarının başkanları başbakanları cumhurbaşkanları bu çocuklarımız olacak” dedi.

Çocuklardan bisiklet kullanırken kasklarını takmalarını da isteyen Başkan Doğan, “İzmit Belediyesi olarak yeni nesil belediyeciliği benimsedik. Yeni nesil belediyecilik ne demek. Bir eski nesil var bir yeni nesil var. Bisiklet dağıtmakla ne işi var belediyenin, tablet dağıtmakla ne işi var belediyenin okullarımızın ihtiyaçlarını giderilmesinde ne işi var belediyenin, belediye gitsin su yol kaldırım, asfalt işlerini yapsın diyorlar. İşte öyle değil. Çağın belediyeciliği yaşamın her yerine elini uzatmaktır” diye konuştu.

“7’den 77’ye herkesin başkanı olarak herkes için çalıştık çalışmaya devam ediyoruz ” diyen Başkan Doğan, göreve geldiği günden bu güne İzmit’te yaşayan herkes için hizmet ettiklerine vurgu yaptı. Bir vatandaşı diğerinden ayırmalarının mümkün olmadığını ifade eden Başkan Doğan, “Adaletten, eşitlikten, dürüstlükten vazgeçmeyiz” dedi.

İzmit Belediyesi tarafından Kadıköyspor için yapılan halı sahanın da açılışını yapan Başkan Doğan, “Kadıköyspor için yapılan bu tesisimiz okulumuza yakın olduğu için okulumuz tarafından da kullanılacak. Bu bizleri ayrıca sevindiriyor. Tesisimiz hem Kadıköyspor’a hem de öğrencilerimize hayırlı olsun” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.