Bu afişi de indirebilecek misiniz?

00Bu Tabelayı Yalnız Saadet Partisi Asabilir

Başakşehir, Saadet Partisi tarafından billboardlara asılan afişleri konuşuyor.

“Rüşvet alan da veren de mel’undur.” sözünü çerçeve içersine alan Saadet Partisi’nin, “31 Mart’ta bu tabelayı belediye binasına asacağıma söz veriyorum” vaadi bugünlerde Başakşehir’in gündeminde geniş yer buldu.

İçişleri Bakanlığı daha önce 600 AK Parti, 454 CHP, 232 MHP ve 96 BDP’li belediye, rüşvet, yolsuzluk ve ihaleye fesat karıştırmaktan soruşturma geçirdiğini beyan etmişti.

Belediye’den Saadet’e Ambargo

SAADET Partisi Başakşehir İlçe Başkanlığının pankart, afiş ve bayraklarını kısa sürede toplatarak adeta ambargo koyan Başakşehir Belediyesi, diğer siyasi partilere aynı muameleyi uygulamıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Yusuf Güşen,”SAADET Partisi Başakşehir İlçe Başkanlığının “Ramazan eğlence ayı değildir, ibadet ayıdır” yazılı pankartları Başakşehir Belediyesi tarafından 12 saat geçmeden toplatılmıştı.
Şimdi “Rüşvet alan da veren de mel’undur.” tabelasını 31 Mart sabahı Belediye binasına asacağımıza dair billbordlara mesajımızı astık. Bu afişimizi de indirebilcek misiniz” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.