Bu rüzgar MHP diyor.

22 subat sozlu 2MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile MHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram köy yollarında…

— Sözlü, Adana’da yeni bir dönemi başlatmak gayesiyle, köy-şehir ayrımı yapmadan “dört tarafı mamur” bir Adana hedefini gerçekleştirmek için yola çıktıklarını söyledi.

Sözlü:
–Amacımız makamları fethetmek değil, gönülleri fethetmektir. Biz istiyoruz ki, köylerimiz Avrupa köyleri gibi olsun. İnsanlarımız şehirlerimizin varoşlarında, gettolarında yaşamasın. Vatandaşlarımız doğdukları köylerde insansa yaşam şartlarına sahip olsunlar.
–Adana’da Milliyetçi Hareket rüzgarı esiyor. Bu rüzgar MHP diyor. Sadece Adana’da değil bütün Türkiye’de Milliyetçi Hareket’in yükselişi konuşuluyor.

ADANA- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin SÖZLÜ, Yüreğir’e bağlı köyleri gezdi. SÖZLÜ, “Adana’da Milliyetçi Hareket rüzgarı esiyor. Sadece Adana’da değil bütün Türkiye’de Milliyetçi Hareket’in yükselişi konuşuluyor” dedi.

YÜCEL BAYRAM’LA KÖY GEZİLERİ
SÖZLÜ, MHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram ile birlikte Yüreğir’in Taşçı, Kayarlı, Şıhmurat, Ağzıbüyük, Sağdıçlı, Danişment, Akdam, Eğriağaç ve Sazaklı köylerinde vatandaşlarla sohbet etti. Şıhmurat Köyünde vefat eden Zekiye Köymen’in ailesine ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulunan Sözlü ve Bayram, yol üzerindeki Hüseyin Avni Özşahin ve Dilekpınarı Çiftliklerini de ziyaret etti.

ADANA’DA YENİ BİR DÖNEM
SÖZLÜ, ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmalarda, Adana’da yeni bir dönemi başlatmak gayesiyle, köy-şehir ayrımı yapmadan “dört tarafı mamur” bir Adana hedefini gerçekleştirmek için yola çıktıklarını söyledi.

AMACIMIZ GÖNÜLLERİ FETHETMEK
Başta eğitimde fırsat eşitliği olmak üzere köylerin altyapı ve ulaşım sorunlarını çözeceklerini belirten SÖZLÜ şöyle devam etti:
“Halk odaklı, memleket odaklı hizmet etmek ve milletimize layık olmak için karşınıza geldik. Amacımız makamları fethetmek değil, gönülleri fethetmektir. Biz istiyoruz ki, köylerimiz Avrupa köyleri gibi olsun. İnsanlarımız şehirlerimizin varoşlarında, gettolarında yaşamasın. Vatandaşlarımız doğdukları köylerde insansa yaşam şartlarına sahip olsunlar, yaşadığı köylerinde mutlu olsunlar. Yüce Allah izin verirse inşallah bunu hep birlikte başaracağız”
BU RÜZGAR MHP DİYOR
Başkan SÖZLÜ “Halkımızın gözlerinden aldığımız ışık, uzatılan sımsıcak samimi eller, karşılıksız açılan yürekler, bu yoğun teveccüh, bize bu hizmet şansının emanet edileceğini gösteriyor. Ve Adana’da Milliyetçi Hareket rüzgarı esiyor. Bu rüzgar MHP diyor. Sadece Adana’da değil bütün Türkiye’de Milliyetçi Hareket’in yükselişi konuşuluyor. Gerçek hizmete susamış halkımız, bu milleti 36 etnik parçaya ayıranların karşısında dimdik duran tek partinin de sadece MHP olduğunu görüyor. Özetle bu millet çok haklı olarak hem hizmet istiyor hem de kardeşliğini, birliğini tehdit eden şer odaklarına ‘artık yeter’ diyor ve Milliyetçi Hareket’in yerel iktidarını istiyor” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.