Işık: Sorunlarınıza çözüm ile geldik

Aydogdu 1Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Alim Işık, seçim çalışmaları kapsamında Aydoğdu ve Kumarı Mahallelerini ziyaret etti.

MHP Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Alim Işık, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Aydoğdu ve Kumarı Mahallelerini ziyaretlerde bulundu.

Prof. Dr. Işık ve beraberindeki meclis üyesi adayları ilk olarak Aydoğdu mahallesine gitti.

Burada mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Işık, 2006 yılında mahalle statüsüne kavuşan Aydoğdu Mahallesinin sorunlarını dinledi.

İmar, ulaşım, alt yapı başta olmak üzere yıllardır giderilmeyen sorunların görevin kendisine teslim edilmesi ile birlikte kısa sürede çözüme ulaşılacağını işaret eden Prof. Dr. Işık; “2006 yılında sizleri mahalle yaptıktan sonra kimler kaç kez kapınızı çaldı. Halen bir çivi bile çakamıyorsunuz kendi topraklarınıza. Bizler burada sizlerin ne sıkıntılar çektiğinizi görüyoruz. Proje dosyamızda sizlere sunduğumuz tüm bu hizmetler ilk olarak sizlere ulaşacaktır. Bunu her yerde söylüyorum. Ben hizmet almakta bunca yıl bekleyen siz vatandaşlarımız dururken kent merkezine asfalt atıp, iki boya süremem” şeklindeki konuşmasında şunları söyledi:

“Yıllardır düğün, cenaze, toplantı gibi pek çok birliktelik anlarında çaresiz kaldığınızı sizler de söylediniz. Ancak sizlerin de söylediği gibi bunlar çok basit hizmetler bizler için. Bizler için önemli olan bir an önce sizlerin ulaşım, alt yapı, ısınma, imar gibi sorunlarınızı gidermemiz gerekiyor. Ben açıkçası ekibim ve şahsıma gösterdiğiniz ilgiden çok memnun kaldım. İnşallah görevi bizlere teslim etmeniz halinde işte ekibim ve ben bugün ulaşılabilen olduğumuz kadar o gün de ulaşılabilir olacağız. Yeter ki sizler bizi çalıştırmak isteyin. Biz dünden rağzıyız.”

BİZLER KANDIRILDIK

Aydoğdu Mahallesi ziyaretinin ardından parti teşkilatı, Belediye Meclis Üyesi adayları ile İl Genel Meclis Üyesi adayları ile ziyarette bulunan Işık burada bir süre mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinledi.

Geçtiğimiz seçimler ile mahalle muhtarlığı görevinden ayrılan bir mahalle sakini 2006 yılında kendilerinin kandırılarak mahalle olarak statülerinin değiştirildiğini, itiraz etme ihtimallerini ortadan kaldırmak için tebligat süresinin bile kendilerine 63 gün sonra ulaştırıldığını söyledi.

İmar, içme suyu, ulaşım, alt yapı, eğitim ve sağlık noktasında hep geride kaldıklarını söyleyen mahalle sakinlerine Prof. Dr. Alim Işık; “Artık o günleri geride bırakalım. Gelin bize güvenin. Bizler bugün sizlerle ilk kez karşılaşmadık. Ne zaman isterseniz bana da partime de ulaştınız. Bizler hizmet etmek için geliyoruz. Düğün salonları, alt yapı, imar ve özellikle de en büyük sıkıntınız ulaşım’ı bir an önce çözmek istiyoruz” dedi.

Mahalle ziyaretlerine Prof. Dr. Alim Işık’ın yanı sıra MHP İl Başkanı Erol Alpertürk, İl teşkilatı, Belediye Meclis Üyesi adayları ile çok sayıda mahalle sakinleri yer aldı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.