Mehmet Erdoğan Dalaman’dan Seslendi

DSC01223Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Dalaman’a gelen MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan gün içerisinde Dalamanın köylerinde gerçekleştirilen programlar çerçevesinde; Karacaağaç, Kayadibi, Kızılkaya, Kavacık, Çöğmen, Darıköy ve Gürleyk Köylerinde vatandaşlar ile buluştu.

“Bunlara Yüz değil Ders Verin”

Yaptığı açıklamalarda AK Parti ve CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarını hedef alan Erdoğan şunları söyledi: “Yıllardır siz kıymetli hemşehrilerimi sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla buluşturacağız diye kandırmaya çalıştılar. Yıllarca sizlere hizmet getireceğiz diye yalanlar atılırken bir yandan ayakkabı kutularının doldurulduğu ortaya çıktı. Ama inşallah 31 Marttan itibaren hem sosyal hem demokrat nasıl olunurmuş hep birlikte sandıklar açılınca göreceğiz. Biliyorum ki kutuplaşmadan nemalananlara, sömürü edebiyatı ile oy devşirme çabası içinde olanlar bundan sonra yüz vermeyeceksiniz. Ders vereceksiniz!”

Mevcut İşini Layıkıyla Yapamayanların Yeni Görevlere Talip Olması İlginç

Vatandaşlardan bir de isteği olan Erdoğan şunları söyledi: “Sizlerden oy vereceğiniz partiyi, kişiyi seçerken, kararınızı verirken bir dakika düşünmenizi istiyorum. Sorun kendinize; “Acaba bu adaylardan hangisi kendi işini düzgün bir şekilde yapmış? O işlerini layıkıyla yerine getirmiş de mi yeni görevlere talip oluyorlar? Bu adaylardan hangisi bana bir adım daha yakın? Hangisine daha kolay ulaşır derdimi anlatabilirim? Eleştirimi yüzüne haykıra haykıra söyleyebileceğim aday hangisi? ” Lütfen bu soruları sorun. Sizden tek ricam budur.”

Turizm Sezonunun Uzatılması İçin Projeler De Ekip De Hazır

Sabah saatlerinde Dalaman Taksiciler Kooperatifinin Genel Kuruluna da katılan Erdoğan burada yaptığı konuşmada turizm sezonunun uzatılması için gerekli projelerinin de, 31 Marttan itibaren bu projeleri bir bir hayata geçirecek ekibin de hazır olduğunu söyledi.

Gecenin geç saatlerine kadar Dalaman temaslarını Sürdüren Erdoğan’a MHP Dalaman İlçe Başkanı Bayram Altın, MHP Dalaman Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Sedat Yılmaz ile çok sayıda partili de eşlik etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.