BAŞKAN SÖZLÜ, ÇEYREK ASIRDIR KATILDIĞI TÖRENİ KAÇIRMIYOR

DSİ CEYHAN ŞUBESİ GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE KATILDI

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN SÖZLÜ, DSİ CEYHAN ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ’NDE, BAYRAMIN ARDINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE KATILDI. YAKLAŞIK 10 YIL GÖREV YAPTIĞI DSİ CEYHAN ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ’NDE SÜREN GELENEĞE, DSİ’DEN AYRILDIĞI 16 YIL BOYUNCA DA KATILDIĞINI BELİRTEN BAŞKAN HÜSEYİN SÖZLÜ, “BURASI BENİM İÇİN BİR AİLE ORTAMI. BİR GELENEĞİ SÜRDÜRÜYORUZ VE ARKADAŞLARIMIZLA BAYRAMLAŞIYORUZ” DEDİ.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan Belediye Başkanlığını üstlenmesinden önce yaklaşık 10 yıl görev yaptığı DSİ Ceyhan Şube Müdürlüğü’nü ziyaret edip, bayramlaşma törenine katıldı.

GELENEĞİ SÜRDÜRÜP BAYRAMLAŞTIK

DSİ 6. Bölge Ceyhan Şube Müdürlüğü yöneticilerinin ve çalışanlarının katıldığı bayramlaşma töreninde konuşan Hüseyin Sözlü, “1990’dan 1999 sonuna kadar, yaklaşık 10 yıl çalıştığım bir kurum DSİ. Burası benim için aile ortamıdır. 1999’da belediye başkanı olduktan sonra, aradan geçen 16 yılda, bayramın hemen ardından DSİ’de süren bayramlaşma geleneğine riayet ediyorum. DSİ bizim için bir aileydi ve o özelliğini hala koruyor. Arkadaşlarımla bir araya gelmekten dolayı mutluyum ve bayramın hemen ardından gerçekleştirdiğimiz bayramlaşma geleneğini sürdürüp bayramlaştık” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.