CHP Denizli adayı Arslan: AKP belediyenin parasıyla seçim kampanyası yapıyor

CHP Denizli Büyükşehir Belediye başkan adayı Kazım Arslan, şu andaki AK Parti’li belediyenin, parasını seçim kampanyasında harcadığını iddia etti.

Hallaçlar Mahallesi’ndeki konuşmasında, Başkan Osman Zolan’ın belediyenin parasıyla kendi reklamını yaptığını öne sürerek, “Ben nasıl kendi paramla seçim çalışmalarımı yürütüyorsam, onlar da yapsınlar. Sizin paranızı, yayın kuruluşlarına döküyorlar. On binlerce lira harcıyorlar her ay sadece medyaya. İnsanların haklarını, yetimin hakkını düşünmeden belediyenin parasını harcıyorlar. Şimdi bunlara gelecekte bakacağız ve hesaplarını da soracağız.” dedi.

Farklı bir belediyecilik yapacağını söyleyen CHP adayı Arslan, “Nerede ne sorun varsa el atacağım. Denizli’de işsizlik yine gündemde, çünkü çok sayıda fabrika kapandı bu şehirde. İşsizlik dört bir yanda. Yıllarca okuyup hâlâ annesinden, babasından harçlık alan, kahvehane köşelerinde, sokaklarda sürünen, beyaz yakalılar dediğimiz gençler var. Ben bunlara çok üzülüyorum. Biz işsizlere iş sağlayacak bir yapıyı kurmak, bu şehre yatırımlar çekmek, yatırımlar yapmak zorundayız. Yeni işyerlerinin açılmasını teşvik etmek, insanların meslek edinmesine yardımcı olmak gibi çalışmaları büyükşehir olarak yapmayı planladık. Bunu hem Denizli hem de ilçelerde mutlaka gerçekleştirmeye çalışacağız ki köyden kente göç azalacak. İnsanların kendi ilçelerinde, köylerinde kazanmalarını sağlayacak bir yapıyı kurmak istiyorum.” şeklinde konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.