MHP’nin Tavşanlı Başkan Adayı Hüseyin Bali

mhpnin-baskan-adayi-huseyin-bali-kDaha önce Zeki Atsız’ı Tavşanlı Belediye Başkan Adayı olarak kamuoyuna tanıtan Milliyetçi Hareket Partisi, İlçe Seçim Kurulu’nun aldığı ret kararı sonrasında Hüseyin Bali’yi başkan adayı olarak belirledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Tavşanlı Belediye Başkan Adayını netleştirdi. MHP, 30 Mart Yerel Seçimleri için Tavşanlı Belediye Başkanı adaylığına Uzman Doktor Hüseyin Bali’yi gösterdi.

MHP Kütahya Milletvekili ve Kütahya Belediye Başkan Adayı Alim Işık’ın da katıldığı aday tanıtım toplantısında kendisini tanıtan Hüseyin Bali Tavşanlı’nın köklü ailelerinden geldiğini ve ilçenin sorunlarını yakından takip ettiğini belirtti.

Bali, “Yaklaşık 15 yıldır Balıkesir’de doktorluk yapmaktayım. Uzun yıllar devlet hastanelerinde hizmet verdikten sonra son iki yıldır da özel bir hastanede hekimlik yapmaktayım. Hiç beklemediğim bir anda Milliyetçi Hareket Partisi Tavşanlı Teşkilatı’ndan tarafıma yapılan çağrı üzerine büyük bir onur ve gurur duydum. Son 15 yıldır Balıkesir’de yaşamama rağmen Tavşanlı ilçemizin sorunlarını çok iyi bilmekteyiz. Sıkıntıların aşılması ve birlik, beraberliğin sağlanması adına göreve talip olduk. Başta İlçe Başkanımız Akın Kaygısız, değerli büyüğüm Zeki Atsız ve Milletvekilimiz Alim Işık’a teşekkür ediyorum. Allah çıktığımız bu yolda hayırlısı ne ise onu nasip etsin” dedi.

Kütahya Milletvekili Alim Işık ise, geçtiğimiz hafta doktor Zeki Atsız’ı aday gösterdiklerini hatırlatarak, “Ancak, Yüksek Seçim Kurulu’nun almış olduğu karar neticesinde Zeki Bey ile devam edemedik. Hayırlısı böyleymiş diyerek çalışmalarımız neticesinde uzun yıllar Tavşanlı’ya hizmet etmiş ancak Balıkesir’e tayini çıktıktan sonra mevcut iktidarın tayin işini çözmemesi nedeniyle ilçesine dönememiş Hüseyin Bali ile seçimlere katılma kararı aldık. Bu kararın ilçemize ve Kütahya’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

MHP Tavşanlı İlçe Başkanı Akın Kaygısız da İlçe Seçim Müdürlüğü’ne Zeki Atsız ile ilgili olarak bir takım şikayetler bulunulduğunu öne sürerek, “Bizi memleketimize ve ilçemize hizmet etme yolundan kimse ayıramaz. İşte adayımız burada. Hüseyin Bali’nin arkasında ülkücü hareket dimdik durarak seçimlerde de zaferle çıkacaktır. Biz aşkı Eros’tan değil, Mekke’deki çocuktan öğrendik. Biz hem Belediyecilikte hem de ülke siyasetinde menfaatler peşinde koşmayan insanlar topluluğuyuz. Bize oynanan psikolojik baskılar, dedikodular ve türlü türlü entrikalara rağmen Zeki Atsız’ın adaylığının arkasında sonuna kadar durduk. Tek bir şeyi hesap edemedik. İtiraz edileceğini tahmin edememiştik. Zeki Bey bu süreçteki tavrıyla gözümüzde bir kez daha büyümüştür. Allah kendisinden razı olsun. Ülkücü Hareket bu bayrağın hiçbir zaman yere düşmeyeceğini kanıtlamıştır. Bunun adı da Hüseyin Bali’dir” ifadelerini kullandı.

Bu arada yeni adaylık açıklamasının MHP İlçe Başkanı Akın Kaygısız’ın doğum gününe denk gelmesi Teşkilat’ta günün sohbet konusu oldu. (İÖ-EFE)

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.