PAKSOY, ELBİSTANLI YALANA DOYDU

Paksoy-Elbistan-Belediyesi-yogun-bakimda-kMilliyetçi Hareket Partisi Elbistan Belediye Başkan adayı Abdullah Paksoy, “Güç onlarda, imkan onlarda ama bu zamana kadar Elbistan’a ne yaptılar. Elbistanlı artık yalanlara inanmıyor” dedi.

Yerel seçimlere sayılı günler kala Elbistan’da seçimin ateşi daha da alevli yanıyor. Milliyetçi Hareket Partisi Elbistan Belediye Başkan adayı Abdullah Paksoy, “Yıllardır geliyorlar söz verip gidiyorlar. Ama nedense bir türlü söz verdikleri ayrıcalıkları göremedik. İş sözü verip binlerce vatandaşımızı kandırdılar. Elbistanlı gençlerimiz işsizlikten kırılırken onlar gidip ülkenin en ücra köşelerinden milletvekillerinin tanıdıklarını getirip burada zehir soluyan gençleri işsiz bıraktılar. Termik santralin zehrini biz soluyoruz. Hem de doğduğumuz günden bu yana ama söz konusu iş olunca ne kadar iktidar torpillisi varsa getirip burada iş sahibi yaptılar ve Elbistan’ın gençleri kendi kaderine terk edildi. Şimdi çıkıp meydanlarda Kahramanmaraş’ı marka şehir yapacağız diyorlar. 12 yıldır marka şehir yapamadınız. Hatta adım adım değil fersah fersah geriye gidiyoruz. 12 yıl boyunca söyledikleri yalanlarını bugün ısıtıp tekrar ediyorlar. Elbistan halkı artık bu yalanlara inanmıyor. Elbistan halkı artık gerçekleri daha iyi görüyor ve analiz ediyor. Binlerce vatandaşımızı kandırdınız. Elbistanlının hayalleriyle oynadınız. Verdiğiniz vaatlerin altı boş çıktı. İnsanlar sizin yalanlarını gördü. Hani iktidarın nimetleri nerede. Hani verilen sözler ne oldu. Daha önce de aynı yalanları duyduk. Ama artık kimse bu yalanlara inanmıyor. Biz Elbistan’ımızın daha fazla peşkeş çekilmesine izin vermeyeceğiz.” dedi.