Seçim bürosu açılışı, MHP’ye katılım törenine dönüştü

kutahya30 MART 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde en iyi sonucu almak için Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya 11 ve İlçe Teşkilatları ile birlikte Belediye Başkan adayı Prof. Dr Alim IŞIK, 11 Genel meclisi ve Belediye Meclisi üye adayları ile birlikte şehir merkezinde Esnaf ve Mahalle gezilerini sürdürüyor.

ALİM IŞIKTAN BAŞKAN ADAYIMA DESTEK
Ayrıca seçim çalışmaları kapsamında İlçe teşkilatlan ve İlçe belediye başkan adaylarından gelen talepler üzerine MHP Kütahya Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Prof Dr. Alim IŞIK İlçelere giderek MHP adaylarına destek verdi.

Altıntaş ve Dumlupınar MHP İlçe Teşkilatları tarafından Tertip edilen seçim bürolarının açılışları büyük bir katılım ile gerçekleşmiştir. Altıntaş İlçe teşkilatına ait seçim bürosunun açılışı saat 13.00 de Dumlupınar İlçe teşkilatına ait seçim bürosunun açılışı ise saat 16.00 da gerçekleşmiştir.

ROZETLERİ TAKILDI
Altıntaş seçim bürosunun açılışı sırasında Partilerinden istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisine Katılan DP İlçe Başkanı Ali Osman KAHRAMAN’a parti Rozeti Milletvekili Prof. Dr. Alim IŞIK, DSP İlçe Başkanı Muzaffer UŞAK’a rozeti MHP Kütahya İl başkanı Erol ALPERTÜRK, Genç Parti Gençlik Kollan başkanı Halil AKKOÇ’un rozeti Altıntaş İlçe Başkanı Mustafa KOCAGÖZ, CHP den istifa edip partiye katılan 60 kişi adına İsmail SUCUK’a parti rozeti Altıntaş Belediye Başkan adayı Kesber KUŞ tarafından takılmıştır.

Altıntaş İlçesindeki seçim bürosunun açılışından sonra esnaf ziyaretleri yapıldı. Seçim bürolarının açılışlarında halka hitap eden MHP Kütahya Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Alim IŞIK, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinin önemine işaret ederek, seçimlerde Belediye başkan adaylarına destek olunması çağrısında bulundu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.