Oyunpazarı’ndan gençlik aşısı

Odunpazarı Belediyesi’nin ses getiren projesi Oyunpazarı’nda eğitim gören çocuklar, “Yaşlılara Saygı Haftası” nedeniyle aile büyüklerine özel bir program sundu.

Oyunpazarı’nda düzenlenen programda kendilerini izlemeye gelen büyüklerine keyifli dakikalar yaşatan çocuklar, büyüklere adeta gençlik aşıladılar.

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un da çocukları yalnız bırakmadığı programda büyükleri için özel gösteriler hazırlayan öğrenciler, aile büyüklerine kahkaha dolu dakikalar yaşattı.

Düzenlenen programda yaptığı konuşmada “Odunpazarı’nın geleceğini çocuklar için inşa ediyoruz” diyen Başkan Kurt, “geleceğe stratejik olarak bakmak zorundayız. Çünkü çocuk ve gençlerimiz Odunpazarı’nın geleceğidir” görüşlerine yer verdi.

Zaman zaman duyusal anlarında yaşandığı program sonunda Oyunpazarı öğrencileri kendilerini izlemeye gelen aile büyüklerine karanfil armağan etti.