Eskiden Polis Hırsız Kovalardı Şimdi Hırsız Polisi Kovalıyor

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Erdoğan’dan Marmaris’ten Seslendi

MARMARiSSeçim çalışmaları kapsamında Marmaris ilçesine gelen MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan iki gün süren gezisinde, Bozburun, Söğüt, Taşlıca, Selimiye, Turgut, Orhaniye, Hisarönü ve Çetibeli Köylerinde vatandaşlar ile buluştu.

Hırsızlık Hırsızlar Tarafından Meşrulaştırılmaya Çalışılıyor

Bozburun Beldesinde gerçekleştirdiği konuşmada projelerini vatandaşlar ile paylaşan Erdoğan gündeme ilişkin açıklamalar da yaptı. Ülkenin çok sıkıntılı günlerden geçtiğini iddia eden Erdoğan şunları söyledi: “Ülkemizde yaşananlar son günlerde gerçekten çok kaygı verici bir boyut kazanmıştır. Hırsızlığın, hırsızlar tarafından meşrulaştırılmaya ve sıradanlaştırılmaya çalışıldığı bir süreçten geçiyoruz. Dün gece çıkan bir ses kaydı hepimizi hayrete düşürmüştür. Başbakan Tayyip Erdoğan ile oğlu arasında geçtiği iddia edilen görüşmeler iğrenç ilişkileri de ortaya çıkarmıştır. Eğer Başbakan bu ses kayıtlarının sahte olduğunu iddia ediyorsa bu iddiasını ispat etmek ile sorumludur.

Eskiden Polis Hırsız Kovalardı Şimdi Hırsız Polisi Kovalıyor

TÜBİTAK daki görevden almalara da değinen Erdoğan; “Başbakan; ses kaydını inceleyecek olan TÜBİTAK’DA çalışan uzmanları görevden almakla bu işten sıyrılamayacağını artık anlamalı ve acı sondan kurtuluşun olmadığını görmelidir. Ne yazık ki Başbakanın içinde bulunduğu panik hali bu kayıtların gerçek olma ihtimalini arttırıyor. Öyle ki eskiden polis hırsız kovalardı şimdi ise hırsız polis kovalıyor. 30 Martta ise görev vatandaşın. Hırsızları bu sefer siz kovalayacaksınız. Siz o çalan elleri kıracak, haram yiyenleri sandığa gömeceksiniz.” dedi.

Erdoğan’a Marmaris programlarında; MHP Muğla İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Körçoban ve il yöneticileri, MHP Marmaris İlçe Başkanı Fatih Kaplan ve ilçe yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Zafer Alkan ve belediye meclis üyesi adayları ile çok sayıda partili eşlik etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.