Yücel’in acı günü

yucelin_aci_gunuMHP Adayı Adem Murat Yücel, önceki akşam anneannesini kaybetti. 92 yaşında hayatını kaybeden Ayşe Özkan, dün öğle namazına müteakip Aşağı Oba Mezarlığı’na defnedilirken, Başkan Adayı Yücel’in hayli üzgün olduğu gözlendi.

SEÇİM çalışmalarına ara vermeksizin Alanya merkez, belde ve köylerde devam eden, halkın yakın ilgisiyle karşılaşan ve son dönemde artan katılımlarla morali yüksek olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, önceki akşam anneannesi Ayşe Özkan’ı kaybetti.

Bir süredir Alanya Devlet Hastanesi’nde tedavi altında olan ve yaşlılığa bağlı rahatsızlıklardan dolayı hayatını kaybeden Ayşe Özkan’ın cenazesi, dün öğle namazına müteakip düzenlenen törenle Aşağı Oba Mezarlığı’na defnedildi.

Hayli üzgün olduğu gözlenen Yücel’i bu acılı gününde Alanya siyasetinin tanınmış ismi Hayri Doğan ve CHP İlçe Başkanı Şevki Türktaş ile çok sayıda siyasetçinin yanı sıra yüzlerce vatandaş ve partili de yalnız bırakmadı.

Yücel’in ve Özkan Ailesi’nin taziyeleri ise Çevreyolu üzeri Metro AVM Kavşağı’ndan (deniz tarafına doğru) sağa dönüldüğünde 50 metre ilerideki evlerinde kabul edecekleri öğrenildi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.