Dikmen sokaklarında simit sattım

aydinAk Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın, partisinin Dikmen Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışında, “Ben bu sokaklarda simit sattım, su sattım, ayakkabı boyadım. Daha sonra iş adamı oldum, sivil toplum kuruluşlarında 12 yıl toplumun her kesimine hizmet götürdüm. Şimdi 30 Mart’ta sizlerin de müsaadesiyle, sizlerin vereceği destek ile 124 mahallemizin bütün sokaklarına inşallah hizmet getireceğim. Projelerimle geliyorum” dedi.

Bugün JW Marriott Hotel’de düzenlenecek toplantıda, başkan olması halinde Çankaya’da hayata geçireceği projelerini tanıtacağını kaydeden Aydın, özetle şunları söyledi:
“Çankaya ne yazık ki 25 yıldır iyi yönetilemiyor. Ama artık değişim zamanı geldi. 30 Mart’ta Çankaya bu kez değişime, aydınlık geleceğine oy verecek. Çankaya’da laf ve slogan üretenlerin değil hizmet üretenlerin seçim kazandığı yeni bir dönemi başlatıyoruz. Bugün geniş bir katılımla projelerimizi Çankayalılara sunacağız. Projelerimizi açıkladığımızda kent sağlığı nasıl olur, katılımcı yönetim ve çağdaşlaşma nasıl olur, vizyon, gelişim, yenilik nasıl olur herkes görecek. 30 Mart’ta ben değil Çankaya kazanacak. Projelerimiz arasında çevre dostu yeşil binalar, barış ve kardeşlik projeleri, işsizliğin azaltılmasına dönük çalışmalar, kültür ve sanat alt yapısının geliştirilmesi için yapılan projeler, kadınların ekonomik özgürlüklerini kazanmaları için yapılacak çalışmalar, Kızılay’a nefes aldıracak projeler de yer alacak.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.