Gölbaşı’nda Bir Günde 2 Temel

golbasi-nda-bir-gunde-2-temelGölbaşı Belediyesi “Her Mahalleye Kültür Merkezi” projesi kapsamında Topaklı ve Hallaçlı kültür merkezilerinin temelleri atıldı.

Gölbaşı Belediyesi’nin “Her Mahalleye Kültür Merkezi” projesi kapsamında Topaklı ve Hallaçlı’daki kültür merkezlerinin temelleri törenlerle atıldı. Topaklı ve Hallaçlı’daki temel atma törenlerine, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın yanı sıra MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, MYK üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, meclis üye adayları, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda Gölbaşılı vatandaş katıldı. Temel atma törenlerinde konuşan Başkan Odabaşı, “Temeli atılırken beraber olduğumuz merkezleri, inşallah hizmete açarken de hep beraber olacağız” dedi.

“GÖLBAŞI İÇİN ÇALIŞTIK, ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Topaklı Mahallesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen temel atma törenindeki konuşmasında Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, seçildikleri günden bugüne Gölbaşı için çalıştıklarını belirterek şunları söyledi:

“Sizlerin desteğiyle Gölbaşımız için çalıştık. İlçe merkezimizden en uzaktaki mahallelerimize kadar her yere hizmet götürdük. Mahallelerimizin yollarını, kaldırımlarını, cami ve mezarlıklarını gerek yeni baştan gerekse onarımını yaparak daha iyi hale getirdik. Bu hizmetlerimiz yetmedi her mahallemize, sizlerin kültürlerinizi yaşatıp toplantılar yapabileceğiniz kültür merkezleri yapacağız dedik ve sözümüzü yerine getirdik. Şimdi burada o söz verdiğimiz kültür merkezlerimizden birinin daha temelini atmak için toplandık. İnşallah hizmete açarken de hizmete açtıktan sonra da hep beraber olacağız. Kültür merkezimiz şimdiden siz değerli Topaklılı hemşehrilerimize ve Gölbaşımıza hayırlı olsun.”

“GÖLBAŞIMIZIN GÜCÜ KENDİNE YETER”

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Topaklı’da yapılan törenin ardından beraberindeki heyet ile birlikte Hallaçlı Kültür Merkezi’nin temelini attı. Hallaçlı’daki törende de bir konuşma yapan Başkan Odabaşı, “Siz güç verdiniz biz de size hizmet verdik. Gölbaşı’mızın her noktasında vatandaşlarımızın isteklerine cevap vermeye çalıştık. Çok şükür bugün geldiğimiz noktada çalışmalarımızı hiç aksatmadık. Gölbaşı’na hak ettiği değeri hep beraber verdik” şeklinde konuştu.
Bu arada temel atma törenlerinde konuşan MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MHP’li belediyelerin çok başarılı hizmetler verdiğine dikkat çekerek “Yakup Başkanımız hizmette sınır tanımıyor. Gölbaşı için yürüttüğü çalışmalar gerçekten çok kıymetli. Bugün yine iki projenin temellerini atmak için bir araya geldik. Ben başkanımıza çalışkanlığı ve üretkenliği için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

golbasi-nda-bir-gunde-2-temel-kKonuşmaların ardından edilen dualar ve kesilen kurbanın ardından kültür merkezine ilk harç döküldü. İlk harcın dökülmesinin ardından törene katılan vatandaşlara yemek ikram edildi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.