Karakaya: 22.00’den sonra hayat bitiyor

karakayaMHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, ATO Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdiği toplantıyla projelerini tanıttı.

Karakaya, “Ankara potansiyeli olan bir kentimiz; sanayide, eğitimde, tarımda, turizmde, daha birçok alanda o kadar çok potansiyeli var ki, ama bu potansiyeli icraata dökecek bir iradeye ihtiyacı var. O irade de 30 Mart akşamı çıkacak inşallah. Ankara’da saat 22.00’den sonra hayat bitiyor. Gece boyu 24 saat hayatın devam ettiği bir Ankara inşa edeceğiz. İnsanca yaşanabilecek kaliteli yaşamın önündeki tüm engelleri kaldıracağız. Tüm mahallelerin alt yapılarını 2 yıl içinde söz veriyorum tam anlamıyla inşa edeceğiz” diye konuştu.

Atatürk Kültür Merkezi’nin Başkent dışından gelenleri şok ettiğini ileri süren Karakaya, “Bunu gelenler söylüyor. Her akşam 81 ilin organizasyonunu içeren bir kültür sanat sokağını ve Ankara’ya layık bir AKM’yi inşa edeceğiz. Uluslararası ticaret festivallerinin organize edildiği daha güzel bir AKM olacak” ifadelerini kullandı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.