Yücel: O binaları biz kullanacağız

Bugün gerçekleştirilen haftalık encümen toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şu anda durma değil, çalışma zamanı olduğunu söyledi.

BUGÜN gerçekleştirilen haftalık encümen toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şu anda durma değil, çalışma zamanı olduğunu söyledi. Bugün, 30 Mart’ta belediyeleri kapanan ve Alanya merkeze bağlanıp mahalleye dönüşen beldelerdeki belediye mülklerinin ihaleyle kiraya verildiğini söyleyen Başkan Yücel, “Encümende alınan kararlar bölgemize hayırlı olsun. Yeniden ihale edilen mülklerimizin yeni kiracılarına bol kazançlar diliyorum” dedi. Başkan Yücel, kapanan belde belediyeler arasında İncekum’un hizmet binasının Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne, Demirtaş’ın hizmet binasının ise Alanya Belediyesi’ne tahsis edildiğini dile getirdi.

‘BİNALARDAN ÇIKMAYA NİYETİMİZ YOK’
Başkan Yücel, “Ama ne hikmetse sonradan ortaya bazı belgeler çıkardılar. Bu belgelerin gerçek olup olmadığını sorduk ama henüz net bir yanıt alamadık. Fen İşleri ile Park Bahçeler Müdürlüğü’nü kapanan Oba Belediyesi’nin hizmet binasına gönderdik ama şimdi o binanın meslek lisesi yapıldığı bildiriliyor. O binada dört birimimiz ve 100’ün üzerinde personel var. Eğer bu kadar personeli sokağa atacaksak o halde söylesinler, şimdiden başlayalım. Biz o binayı tadilattan geçirdik, kullanılır hale getirdik, bundan sonra da kullanmaya devam edeceğiz. Milli Eğitim Müdürlüğü ile de bu konuda hiçbir görüşmem olmadı” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.