MHP’ye katılımlar sürüyor

elbistan30 Mart’ta gerçekleşecek olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) katılım devam ediyor. Hafta sonunu yoğun bir tempoda geçiren MHP Seçim bürosunda pazar günü gündüz Çiçek Köyü’nden partiye katılım gerçekleşirken, akşam ise Çatova (Maraba) ve Eldelek köylerinden MHP Elbistan seçim bürosuna gelen çok sayıda vatandaş MHP’ye katıldı.

MHP Elbistan seçim bürosu önünde gerçekleşen partiye katılım programında halka hitap eden MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, şunları söyledi:

“Bugün Büyükyapalak mahallesindeydik, arkasından Çiçek mahallemize gittik. Şu anda da Çiçek mahallesi bizleri seçim büromuzun önünde ziyaret etmiş. Bu yürek, bu coşku, bu sevgi sizde olduktan sonra inşallah 30 Mart’ta o belediyeye hep beraber gireceğiz.

Çıkıyor televizyonlarda konuşuyor. Balonlar patlatılıyor. Sayfayı açıyor ama arka sayfayı çevirmiyor. Arka sayfayı bir çevirse yeşil alanların nasıl talan olduğu ortaya çıkacak. Televizyon programına çıkacağım. Bu Elbistan için kendimizi feda ediyoruz. Sizlere hizmet için feda ediyoruz. Ben buradan diyorum ki; gelin oturalım Elbistan’ın gençlerinin, yaşlılarının, hanımlarının geleceğini, uyguladığımız projeleri tartışalım, sizlere nasıl hizmet edelim onları tartışalım istiyoruz ama ortada kimse yok. Ben sizlerin önünde sesleniyorum, en kısa zamanda vakit geçirmeden açık oturumda Elbistan’ı tartışalım, kendimizi tartışmayalım.

Sizin bu sevginiz olduktan sonra bizleri hiç kimse tutamaz. 30 Mart’ta da hep beraber orada olacağız. Biz o belediyeye hep beraber gireceğiz. Bizleri yalnız bırakmıyorsunuz, o mevki makam hepimizin ve sizlerin.”

Paksoy, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bu soğukta Maraba’mızdan, Eldelek’imizden kalkmışlar bizi burada onura etmişler. Şimdi Maraş’ın büyükşehir olmasında dolayı tüm köylerimiz Elbistan Belediyesi’ninmahallesi oldu. Bu mahallelere biz hizmet götürmek zorundayız. Elbistan Belediyesi Pınarbaşı’na, Kızılcaoba’ya nasıl hizmetler götürüyorsa, artık bizim mahallemiz olan Maraba’ya ve Eldelek’e de aynı hizmeti götürmek zorundayız. İnşallah belediye başkanı olduğum zaman da sizlere aynı hizmeti yapacağız. Elbistan Belediyesi dururken, Maraş belediyesine işçi alacağız diyor. Bu yalanlarına inanmayın. Elbistan Belediyesi’ne niye alamıyorlar. Çünkü şimdiye kadar herkese söz vermişler, almamışlar, yalan söylemişler. Biz diyoruz ki göreve geldiğimiz zaman her bölgeden, her mahalleden eşit bir şekilde işçi alacağız. Sadece bir bölgeye gidip de oradan işçi alınması doğru değildir. Seçim büromuzu köyden gelip şereflendirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyor, Allah’a emanet ediyorum.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.