2B’nin hesabını 30 Mart’ta soracağız!

alanya-1-mMHP Adayı Yücel, Toslak Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi. Yücel’den çözüm sözü alan vatandaşlar, “2B olayını unutmadık. Hesabını 30 Mart’ta sandıkta soracağız” dedi.

Toslak Köyü’nde akşam toplantısı düzenleyen MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’e köy halkından büyük destek geldi.

MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, İl Başkanı Osman Çetin, İlçe Başkanı Cafer Uyar ve meclis üyesi adaylarının da katıldığı toplantıda coşkulu kalabalık Yücel ve ekibine uzun süre sevgi ve destek gösterilerinde bulundu.

Yücel, toplantı öncesi vatandaşlarla tek tek görüşerek onları dinledi. Amaçlarının Büyük Alanya’da gülen insan sayısını arttırmak olduğunu belirten Yücel, “Toslak Köyümüzde geçmişten bugüne kadar, 2B ve benzeri konularda çok sıkıntı çekmiştir. Köy halkımız atalarından kalan tarlalarını uçuk fiyatlarla almak zorunda bırakıldı. Vatandaşlarımız bu süreçte büyük sıkıntılar yaşadı. Bunları unutmamız mümkün değil. Biz de yerel yönetimler olarak bu insanlarımızın huzurlu ve rahat yaşaması için elimizden geleni gayreti göstereceğiz” dedi. 2B olayını unutmadıklarını belirten vatandaşlar ise “Tarlalarımızı ve evlerimizi zorla fahiş fiyata bize geri sattılar. Biz bunun hesabını 30 Mart’ta sandıkta soracağız” dediler.

Toplantı da Yücel, vatandaşların taleplerini ve köyün sorunlarını ekibi ile birlikte çözeceğinin sözünü verdi. Meclis adaylarının da tanıtıldığı toplantıda vatandaşlar belediye başkanlarına ve meclis üyesi adaylarına çalışmalarında başarılar diledi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.