Akbaş’tan, Cem Evi sözü

akbastan_cem_evi_sozuMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş, 2008’de temelleri atılmasına rağmen hala bitirilmeyen Cem Evi’ni göreve gelmeleri halinde tamamlayacakları sözünü verdi.

Ali Uğur Akbaş, Çukurova İlçesi’ndeki Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı’nı ziyaret etti. Akbaş’a, MHP Çukurova İlçe Başkanı İlhan Pehlivan, meclis üyeleri ve adayları eşlik etti.

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Adana Şube Başkanı Sayim Yılmaz, Akbaş ve beraberindekilere, vakıf ve Cem Evi hakkında bilgi verdi. 2008 yılında temeli atılan Cem Evi’nin halen bitirilmemesinden üzüntü duyduklarını anlatan Yılmaz, “Adana’daki tek Cem Evi burası. MHP olarak sizlerin bakış açısını biliyoruz. Biz Alevi canları olarak istiyoruz ki, her bölgede bir cem evimiz olsun. Bu anlamda sizlerden destek bekliyoruz. Bizler sözünde durmayanlara karşıyız. Bizim halkımız bilinçlidir. Yapana helal olsun der. Bu Cem evimizi bir an önce açmak istiyoruz“ dedi.

TARSUS’TA YAPILDI

Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu konudaki duyarlılığını anlatan Ali Uğur Akbaş ise, “Siz hiç merak etmeyin. Yarım kalan Cem Evi inşaatını bitirmek bize nasip olacak. Bizlerin ortak noktaları Atatürkçülük, vatanın bölünmezliği ve bayrağımız. Tarsus’ta belediye başkanımız Cem Evi yaptı. Burada da aday arkadaşlarımız sizler için ne gerekiyorsa yapacaklardır. Bundan şüpheniz olmasın. Bizlere fırsat vereceksiniz ve görevi teslim aldığımızda Cem Evi’ni bitirmek bize nasip olacak” diye konuştu

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.