BAŞKAN YÜCEL’DEN ALANYASPOR’A DESTEK

Alanyaspor yarı final rövanş maçında Ankaragücü’nü Aydın’ın attığı 3 golle yendi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, alınan galibiyet nedeniyle Alanyaspor’a 50 bin TL prim verdi.

Final maçında Hatayspor’la mücadele edecek olan Alanyaspor’un futbolcularını maçın hemen ardından soyunma odasında tebrik eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, alınan galibiyet için futbolculara 50 bin TL prim verdi. Yücel ayrıca final maçının kazanılması halinde 100 bin TL prim vereceklerini belirtti.

Kaymakam Erhan Özdemir, Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Başsavcı Yener Yavuz’la birlikte soyunma odasında futbolcuların sevincine ortak olan Başkan Yücel, ‘Alanya Belediyesi olarak Alanyasporumuz için ne gerekiyorsa yapacağız. İnşallah 31 Mayıs’ta İstanbul’da oynanacak olan final maçından galibiyetle döneriz. Başta futbolcularımıza, yönetime ve tüm ekibe Alanya’ya bu sevinci yaşattıkları için teşekkür ederim’ dedi.

alanya2