Alembey ve Kalaycık’tan MHP’ye katılım

Alembey ve Kalaycık’tan MHP’ye katılım

elbistan130 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) katılımlar devam ediyor. Alembey ve Kalaycık köylerinden MHP Elbistan seçim bürosuna gelen çok sayıda vatandaş MHP’ye katılarak, MHP Adayı Abdullah Paksoy’u destekleme kararı aldılar.

MHP Elbistan seçim bürosu önünde gerçekleşen partiye katılım programında vatandaşlara hitap eden MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, şunları söyledi:

“Coşkuyla, sevgiyle Alembey Köyü’nden gelip bugün seçim büromuzun önünde bizleri şereflendirdiğiniz için hepinizden Allah razı olsun. Maraş’ın Büyükşehir Belediyesi olmasından dolayı artık 70’e yakın köyümüz ve 9 tane beldemiz Elbistan Belediyesi’nin bir mahallesi oldu. Bu köylerden Alembey Köyü artık Elbistan’ımızın bir mahallesi. Nasıl Pınarbaşı, Kızılcaoba hizmet alıyorsa Alembeyliler de aynı hizmeti inşallah 31 Mart’tan sonra Elbistan Belediyesi’nden alacak. Kalaycıklı hemşerilerimiz de burada. Onlar da aynı hizmeti 31 Mart’tan sonra alacak.

Biraz siyaset yapalım. Alembey’den gelmişsiniz, bizleri yalnız bırakmıyorsunuz. Biz de meydanlardayız, televizyonlardan izliyorsunuz. Şu anda da meydanda bizleri dinleyeceksiniz. Çıkıyorlar diyorlar ki; Abdullah Paksoy zekât vermiyor. Benim diyor kardeşlerim 100 bin TL zekât veriyor diyor. Şöyle bir hesap yaptım, 100 bin lira zekât vermesi için eski rakamla 4 trilyon gelirinin olması lazım. Bu 4 trilyondan 40’ta biri olduğu için 100 bin lirasını zekât olarak veriyor. Ama vergi dairesine bakıyorsunuz, maliyeye bakıyorsunuz 1 trilyon lira vergi vermesi lazım o ortada yok.

Bunun yanı sıra madem her gittiğin yerde işçi sözü veriyorsun. Alembey’e de gelmiştir, mutlaka işçi sözü vermiştir. 4 trilyon geliri olan bir kişinin en aşağı 40 trilyon sermayesi olması lazım. Bu iş sözü veren 40 trilyon sermayeli şahıs kendi işyerinde acaba kaç tane Elbistanlı çalıştırıyor. Allah aşkına 2009’da söz verdiğin çimento fabrikasını, salça fabrikasını yaptır da bu işsiz insanlarımızı da söz verdiğin vatandaşlarımıza iş imkânı sağla. Çıkıyor diyor ki; Maraş Büyükşehir Belediyesi’ne işçi alacağız. Daha sen Maraş Belediyesi’ni kazanamadın. Elbistan’ı zaten kaybetmiş gibi gözüküyor. Sizle beraber hesap soracağım. Onların yalanlarına, talanlarına, yeşile hep beraber hesap soracağız.

Geçen Esentepe konuşması var, şöyle bir dinledim, gazeteden de okudum. Otobüsü koymuş yola köprüden geçmiş, çıkmış diyor ki ‘Ey Esentepeliler diyor bizler size hizmet yaptık. Öbürleri ne yaptı, başka şeyler yapıyor diyor.’ Senin o otobüsü koyduğun yolu Alermbey’e giden yolu 2003 yılında ben yaptırmışım. O yolun üstünden gidiyorsun. O yoldan geçmek için nereden geçecek, Paksoy’un yaptırdığı köprüden geçecek. Onu da mı görmüyor, onu da görmüyor.

Diyor ki şehir içme suyunu sizlere getirdim diyor. Şöyle bir baktım 2008 yılında Dünya Bankası’ndan almışız krediyi, ihale etmişiz. Benim hazırladığım projeyle suyu getiriyorsun. Şimdi köprüyü görmüyorsun, yolu görmüyorsun, suyu görmüyorsun. Yukarıda Allah var, orada Alembey de o köprüden geçiyor değil mi? Adamın psikolojisi bozulmuş diyorum. Hiçbir şeyi görmüyor diyorum. Ama Elbistanlı hemşerilerimiz, Kalaycıklı hemşerilerimiz, Alembeyli hemşerilerimiz 30 Mart’ta bunun görmediğinin hesabını sandıkta sorması gerekir ve soracak. Seçim büromuzu şereflendirdiğiniz için, bizleri ziyaret ettiğiniz için, bizlere destek olduğunuz için hepinize teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Allah’a emanet olun.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.