Gayret Bizden, Destek Sizden, Takdir Allah’tan

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan Datça’da Muhteşem Karşılama

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Erdoğan seçim çalışmalarında bulunmak ve partisinin Datça Belediye Başkan Adayı Tuncay Korkmaz’ın Seçim İletişim Merkezi’nin açılışına katılmak üzere sabah saatlerinde Datça’ya geldi. Yaklaşık 100 araçlık bir konvoy ile karşılanan Erdoğan ve beraberindekiler daha sonra MHP Datça İlçe Başkanlığı önünden Mehter Takımı İle birlikte yürüyüşe geçti.

Türk Milletinin İyi Niyeti Ve iradesi Hiçbir Dönemde Bu Kadar İstismar Edilmemişti

Seçim İletişim merkezinin açılışında konuşan Erdoğan son günlerdeki yolsuzluk iddialarına da değinerek bazı açıklamalarda bulundu. AKP iktidarını tüyü bitmemiş yetim hakkı yemekle suçlayan Erdoğan; “Bugün gelinen noktada AKP iktidarının kirli ve çarpık ilişkileri gün yüzüne çıkmış, pisliğin, kirin artık gizlenecek bir tarafı kalmamıştır. Devletin kurumları Cumhuriyetin hiçbir öneminde bu kadar rencide edilmemişti. Türk Milletinin iyi niyeti ve iradesi hiçbir dönemde bu kadar istismar edilmemişti. “ dedi.

Gayret Bizden, Destek Sizden, Takdir Allah’tan

Vatandaşların 30 Mart Yerel Seçimlerinde sadece belediye başkanı seçmeyeceğini söyleyen Erdoğan şunları söyledi: 30 Mart Yerel seçimlerinde sadece belediye başkanı seçmeyeceksiniz. Aynı zamanda Kurumların başından “TC” ibaresini kaldıranlardan, bayrağımız ile sorunu olanlardan, bayrağımızın yanına başka bayraklar dikmeye çalışanlardan, andımızı kaldıranlardan, Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünü tartışmaya açanlardan da hesap soracaksınız. Dolayısıyla bu seçimler daha sonra gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerin de anahtarı olacak, bu seçimlerin sonucuna şimdiden yön verecek seçimler olacaktır. Bu sebeplerden dolayı “Artık Söz Senin, Karar Senin” diyoruz. Dürüst bir yönetim anlayışı için, üretken bir belediyecilik anlayışı için, şeffaf bir belediye için sizlerin huzurundayız. Datça’da Tuncay Korkmaz Bey, Muğla Büyükşehir Belediyesinde de şahsım ekiplerimizle Muğla’ya hizmet, siz değerli hemşehrilerimize hizmetkar olmak için kutlu bir yola çıktık. Bu yolda gayret bizden destek sizden takdir de Allah’tandır.”

2 günlük Datça programı kapsamında Yazı, Cumalı, Belen, Çeşme, Yakaköyü, Palamutköy, Sındı, Mesudiye ve Ovabükü köylerinde temaslarda bulunan Erdoğan’a MHP Muğla il yöneticileri, MHP Datça İlçe Başkanı Mülayim Topaloğlu ile yönetim kurulu üyeleri ve MHP Datça Belediye Başkan Adayı Tuncay Korkmaz ile birlikte Belediye Meclis Üyesi adayları eşlik etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.