Yücel: 15 yılda ne yaptın?

demirtas-kBeşinci seçim ofisini 4 bin kişinin katılımıyla Demirtaş’a açan MHP Adayı Yücel, ilk kez Sipahioğlu’na yüklendi: Köyü kömeti bilmez, şimdi köyden çıkmıyor

MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, Alanya genelindeki 5. seçim irtibat ofisini dün Demirtaş beldesinde yaklaşık 4 bin vatandaşın katıldığı görkemli bir törenle açtı. Yücel, “Alanya’yı 15 yıldır garip bir zihniyet yönetiyor. Alanya Belediyesi Türkiye’de en çok borcu olan 10 belediyeden birisi olmuştur. Bu durum Alanyalılar olarak gururumuzu incitiyor” dedi.

‘KÖYLÜNÜN YÜZÜNE BAKMADI’
Alanya’nın böyle bir yönetimi hak etmediğini vurgulayan Yücel, “Bu gerçeklere rağmen 15 yıllık belediye başkanı, giderayak kredi ile borçlanıyor. Ata yadigarı bu şehrin bütün kaynakları israf edilmiştir. Hizmetler Alanya halkı ile buluşmamıştır. Sorunlarımız büyüdükçe büyümüştür. Bugüne kadar köylünün yüzüne bile bakmayanlar, bugün köylere gidip oy istiyorlar” diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, Alanya genelindeki 5. seçim irtibat ofisini dün Demirtaş beldesinde yaklaşık 4 bin vatandaşın katıldığı görkemli bir törenle açtı. Programa MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, İl Başkanı Osman Çetin, Karaman eski milletvekili ve aslen Demirtaşlı olan Hasan Çalış, belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili katıldı. Sağanak yağmura rağmen katılımın yüksek olması Yücel ve partilileri memnun etti. Geçen Cuma günü Konaklı Kongre Merkezi’nde açıkladığı projeleri ile katılımcılardan tam not alan Yücel, Demirtaş’ın Alaiye sancağına nahiyelik yapan, bu bölgenin hizmet merkezi olan tarihi misyona sahip bir beldesi olduğunu kaydetti.

‘SİZLERİN HİZMETKÂRI OLACAĞIM’
Göreve geldiklerinde sadece Alanya merkeze değil, belde ve köylerin tamamına hizmet vereceklerini dile getiren Yücel, “Biz halkın hâkimi olmak için değil, hizmetkârı olmak için bu göreve talip olduk. Allah izin verirse kamuoyuna açıkladığımız projelerimizin tamamını gerçekleştirip sizlerin hizmetine sunacağız. Alanya’yı 15 yıldır garip bir zihniyet yönetiyor. Alanya turizmin başkentidir. Aynı zamanda bölgesel anlamda turfanda sebze ve meyve üretiminde hatırı sayılır bir potansiyele sahiptir. Bunlar belediye için gelir ve ekonomik güç demektir. Alanya’mız ekonomik anlamda 40 ilden, nüfus açısından 16 ilden büyüktür” dedi.

‘BÖYLE YÖNETİM ANLAYIŞI MI OLUR?’
Alanya’nın ülke ekonomisine katkısının küçümsenemeyeceğini ifade eden Yücel, “Hal böyleyken, Alanya Belediyesi Türkiye’de en çok borcu olan 10 belediyeden birisi olmuştur. Bu durum Alanya’da yaşayanlar olarak bizlerin gururunu incitiyor. Alanya böyle bir yönetimi hak etmiyor. Bu gerçeklere rağmen AKP’nin adayı, 15 yıllık belediye başkanı, giderayak kredi ile borçlanıyor. Ata yadigârı bu şehrin bütün kaynakları israf edilmiştir. Hizmetler Alanya halkı ile buluşmamıştır. Sorunlarımız büyüdükçe büyümüştür. AKP’nin İl Başkanı Alanya’ya geliyor, ‘Alanya hizmete susamış’ diyor. Bu tespiti için kendisine teşekkür ediyorum. AKP’nin il başkanı bile gerçeklerin farkına varmış. Bugüne kadar köylünün yüzüne bile bakmayanlar, bugün köylere gidip oy istiyorlar” diye konuştu.

SİPAHİOĞLU’NA GÖNDERMEDE BULUNDU
Köylere bir tek çivi çakmamış olanların şimdi köylere park yapacaklarını söylediklerini anımsatan Yücel, “Bırakın hizmet etmeyi, köy ve yaylalardaki şenliklere ve festivallere 15 senede kaç kez katıldılar. Bizim gönlümüz de kültürümüz de birdir. Sevinciniz sevincimizdir. Üzüntünüz kederimizdir. Aynı kültürden geliyoruz. Yaylalarımız bir, festivallerimiz bir. Buradan söz veriyorum. Bugüne kadar yayla ve köylerde yaptığımız, ancak şimdi karşınıza aday olarak çıkan kişilerin bir kez bile katılmaya tenezzül etmediği festivallerimizi geliştirerek devam ettireceğiz. Alanya’yı birlikte yöneteceğiz. Sizlere söz veriyorum. Bir proje yapmadan önce halkıma soracağım. Gayretimiz hem ülkemiz hem Antalya’mız hem de Büyük Alanya içindir” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.