MHP Çukurova Adayı Ali Uğur Akbaş, Kadınlar Günü nedeniyle konser düzenledi.

akbas-kMHP Çukurova Adayı Ali Uğur Akbaş, Kadınlar Günü nedeniyle konser düzenledi.

MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş ve eşi Yeliz Yeşilmen,Güzelyalı Mahallesi Semt Pazarın’da 8 Mart Dünya kadınlar Günü nedeniyle Tuğba Özay ve Ahmet Şafak’ın sahne aldığı konser düzenledi.

KADINLARIMIZ BAŞTACIDIR
Konser öncesi konuşan MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş, “Kadınlarımız bizim baştacımızdır.Bizim herşeyimizle ilgilenen ve başarılarımızda büyük pay sahibidir.Bugün de 8 Mart Dünya kadınlar Günü nedeniyle bu konseri düzenledik. Başkan seçildiğim taktirde daha çok konser,daha çok sanatçı getirerek halkımızın bu tür sosyal etkinliklerle moral bulmalarını ve eğlenmelerini sağlayacağım.Bize göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederim” dedi.

EŞİNE DESTEK VERDİ
Eşinin belediye başkanı olduğu taktirde çocuklara yönelik köy projesi olduğunu söyleyen Yeliz Yeşilmen Akbaş, “Çukurova ilçesinde benimde bir çocuğum olduğunu düşünerek Çocuk köy projesini hazırlattım. Çünkü bunun eksikliğini hissettim.Herkes çocuğunu bir yerlere bırakmak zorunda kalmayacak “ diye konuştu.

TUĞBA ÖZAY COŞTURDU
Güzelyalı Semt Pazarı’nda verilen konser için Adana’ya gelen eski manken ve yeni şarkıcı Tuğba Özay,kendisine ait besteleri seslendirdi. Özay, gösterilen ilgiden çok memnun kaldığını söyledi.

YILMAZ OY İSTEDİ
Tuğba Özay sahneden indikten sonra söz alan MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz,“ Bu seçim hem Adana’nın hemde Türkiye’nin kaderini değiştirecektir. Sizler de 30 mart yerel seçimlerinde Çukurova İlçe başkan adayımız Ali Uğur Akbaş’ı ve Büyükşehirde ise Hüseyin Sözlü’yü seçeceğinize İnanıyorum “ dedi.

ŞAFAK’A YOĞUN İLGİ
Konserin son bölümünde sahne alan Sanatçı Ahmet Şafak’ın adı anons edildiğinde büyük bir coşku yaşandı. Alkışlarla sahneye çıkan Ahmet Şafak, birbirinden güzel parçalarını seslendirdi. Konserden önce yapılan konvoya da katıldığını belirten Şafak “Çok hayran kaldım,ilgi çok büyüktü.Ben Adana’da çok büyük bir ışık gördüm. Başkan adayımız Ali Uğur Akbaş’a bu yolda başarılar dilerken,inşallah başkan seçildikten sonra da ilk konserine ben geleceğim” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.