Yücel: İlk 30 günde çözeriz

Yucel-e-demirtastan_tam_destekDemirtaş’ın Kocaoğlanlı ve Beyreli Köyü’nde vatandaşlarla buluşan (MHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, “Bugün sizlerle nasıl birlikteysek, emin olun, yerel seçimlerden sonra da aynı duygularla iç içe olacağız” dedi.

SEÇİM çalışmalarına Demirtaş beldesine bağlı Kocaoğlanlı ve Beyreli Köyü’nde devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’e köy toplantılarında vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Köy toplantıları adeta miting havasında geçen Yücel, “Birlikten kuvvet doğar” dedi. Demirtaş’a bağlı Kocaoğlanlı ve Beyreli Köyü’nde seçmenle buluşan Yücel’e Alanya Belediye Meclis Üyeleri Kerim Ertekin, Fahri Baysal, Mehmet Ali Tekin ve Mustafa Toksöz de eşlik etti. İlk olarak Kocaoğlanlı Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelen Yücel, köy meydanında bayraklarla karşılandı. Yücel’e köyde yediden yetmişe sevgi gösterilerinde bulunan köy halkı, “Bizim derdimizden de sorunlarımızdan da ancak Adem Başkan anlar” dediler.

‘EŞİT HİZMET SUNACAĞIZ’
MECLİS listesindeki isimleri ve çalışmalarını vatandaşlara tanıtan Yücel, “Alanya’nın her köyü bizim, hepsine aynı ve eşit hizmet sunacağız. Köylerimizin pek çok eksiği olduğunun bilincindeyiz. Ekiplerimiz köyleri ziyaret edip sorunlarını tek tek not aldı. Başta yol, su, sağlık ocağı, düğün salonu, muhtar odası ve ulaşım gibi talepleri ilk bir ayda karşılayacak güçteyiz” diye konuştu.

KÖYLERDEN ‘DESTEĞİMİZ YÜCEL’E’ MESAJI
Yücel, köy toplantılarına daha sonra Beyreli Köyü’nde devam etti. Köy halkının tamamının katıldığı akşam toplantısında Yücel’e uzun süre alkışlı ve sloganlı destek verildi. Belediye Meclis listesini ve çalışmalarını vatandaşlara anlatan Yücel, “Alanya’nın her köyü bizim, hepsine aynı ve eşit hizmet sunacağız” diye konuştu. Köy halkının çocuk parkı isteğine Yücel, “Biz bunları ilk bir ayda yapacak güçteyiz. Biz buraya sizlerin gönlünü almaya geldik. Bugün sizlerle nasıl birlikteysek, emin olun, bundan sonra da aynı duygularla iç içe olacağız” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.