Yücel: Esnafımızla el ele çalışacağız

Meslek odalarını ve Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama Hastanesi’ni ziyaret eden MHP Adayı Adem Murat Yücel, “30 Mart’tan sonra esnafımızla el ele birlikte çalışacağız” dedi

“Esnafımızla el ele çalışacağız”

SEÇİM çalışmalarında temposunu artıran Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, meslek odalarını ve Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama Hastanesi’ni ziyaret etti.

Yücel’e ziyaretlerinde Alanya Belediye Meclis Üyesi Adayları Mustafa Tuna, Mehmet Kula, Melike Nazifoğlu, Fatma Akın Ünal ve MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar da eşlik etti.

Sırasıyla Bakkallar Odası Başkanı Velittin Yenialp, Minibüsçüler Odası Başkanı Doğan Bacak, Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Akış ve Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya’yı ziyaret edip projelerini anlatan ve 30 Mart seçimlerinde destek isteyen Yücel, daha sonra Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Ahmet Uyar ile görüşerek, İstanbul’da yaşadıkları sorunlar için göreve geldikleri takdirde destek sözü verdi.

Taksiciler için modern akıllı durak, pazarcılar için de modern kapalı pazaryeri sözü veren Yücel, “30 Mart’tan sonra Alanya’yı el ele verip birlikte yöneteceğiz” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.