Yücel: “Sağlık ocağı benden”

saglik_ocagi_bendenKütürüp’te akşam toplantısı düzenleyen MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, mevcut Alanya Belediyesi yönetimi tarafından bölgenin 15 yıldır ihmal edildiğini, buna rağmen 30 Mart yerel seçimlerinin sonucu ne olursa olsun, Kütürüp’e sağlık ocağını kendisinin yaptıracağını söyledi.

ALANYA’NIN kuzeyinde yer alan Kütürüp Mahallesi’nde akşam toplantısı düzenleyen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’e tam destek veren vatandaşlar, toplantının ardından Yücel’i yalnız bırakmayarak araçları ile seçim ofisine geldiler.

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’e her kesimden destek gelmeye devam ediyor. Akşamları Merkez Seçim İrtibat Ofisi dolup taşan Yücel, merkezin yanı sıra belde ve köylerde çalışmalarını hızlandırdı. Günde iki köy, iki belde, merkezde ise mahalle ve ev gezileri ile her kesime ulaşmaya çalışan Yücel, önceki akşam Kütürüp Mahallesi’nde akşam toplantısı düzenledi.

BÖLGE HALKI YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
Mahalle sakinlerinin tamamının katıldığı toplantıda adeta Yücel izdihamı yaşandı. Kütürüp’ün bugüne kadar yaşadığı içme suyu, yol, kaldırım ve sağlık ocağı gibi sorunları olduğunu belirten Yücel, “Ben insanlarımızı çok seviyorum. Bu yüzden tüm imkânlarımızla ve heyecanımızla Büyük Alanya için çalışacağız. Çabamız da gayretimiz de sizler için” dedi.

Toplantıya katılan vatandaşlar, kışın dahi içme sularında sıkıntı yaşadıklarını dile getirirken, AKP’nin Alanya Belediye Başkan Adayı Hasan Sipahioğlu’nun 15 yıldır kendilerini unuttuğunu savundular. Kütürüp’te çözülmeyecek sorun olmadığını belirten Yücel ise vatandaşların sağlık ocağı talebine net cevap verdi. Sağlığın her konudan önce geldiğini ifade eden Yücel, “30 Mart’tan sonra seçimin sonucu ne olursa olsun Kütürüp’e sağlık ocağını ben yaptıracağım” sözü verdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.