Tosmur’da Ak Parti’den MHP’ye büyük katılım

tosmur-da-ak-parti-den-mhp-ye-buyuk-katilim alanyaYedinci seçim ofisini Tosmur beldesinde açan MHP Adayı Yücel, açılışta Ak Partili meclis üyeleri, gençlik kolları üyeleri ve birçok üyeyi MHP’ye dahil ederek rozetlerini taktı. Coşkulu kalabalığa karşı konuşan Yücel, 1 Nisan’dan sonra Büyük Alanya’nın hak ettiği hizmeti alacağını vurguladı.

MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, 7. seçim ofisini Tosmur beldesinde törenle açtı. Seçim ofisinin açılışına MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin, MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, İlçe Başkanı Cafer Uyar, belediye meclis üyesi adayları, Belde Başkanı İsa Akar ve vatandaşlar katıldı. Törende MHP’ye katılan Ak Partili Tosmur Belediye meclis üyeleri ve yaklaşık 100 kişiye rozetleri takıldı. Ak Parti Tosmur Belediye Meclis Üyeleri Yakup Gündoğan, Recep Aydoğan, Tosmur Ak Parti Gençlik Kolları üyeleri Zafer Gürel, Muzaffer Özdemir, Sinan Çetin, Hüseyin Çetin, İsmail Keleş, turizmci Mehmet Teke, esnaf Hüseyin Kaplan ve Hüseyin Üye ile Ak Parti Mersin Kadın Kolları Başkan Yardımcısı İlknur Gök Ünlü’ye rozetlerini Yücel, Çetin ve Uyar taktı.

‘MUSA ÖZDEMİR’E TEŞEKKÜRLER’
MHP’nin Alanya’da her geçen gün daha da güçlendiğini belirten İlçe Başkanı Uyar, katılımcılara teşekkür etti. Uyar, “Alanya bu seçimlerde değişimden yana olduğunu Tosmur’da da gösterdi. Hizmete susayan Alanya 1 Nisan’dan itibaren hak ettiği hizmetlere sizlerin de desteği ile kavuşacak” dedi. 10 yıllık yöneticilik hayatında Tosmur beldesi ile her konuda işbirliği içinde olduklarını söyleyen Aday Yücel, “Bu ahengi sağlayan Tosmurumuzun, ilk ve son Belediye Başkanı Sayın Musa Özdemir kardeşimin şahsında, bugüne kadar yöneticilik yapmış, bütün muhtarlarımıza, azalarımıza ve meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Ben ne kadar Kestelli isem, o kadar Tosmurluyum. Kestel’e ne kadar vefa borcumuz varsa, Tosmur’a da o kadar vefa borcumuzun olduğunu düşünüyorum” dedi.

‘KENDİMİZİ HALKIMIZA ADADIK’
Yücel şöyle devam eti: “Tecrübe ve birikimlerimizi, Tosmur’a hizmet etmek için, Alanya’ya hizmet etmek için, Alanya halkının aydınlık geleceği için, kullanmak istiyoruz. Hizmet aşkıyla, doğudan batıya, kuzeyden güneye, bütün Alanya’yı kucaklayacağız, Alanya’mızı çağdaş ve yaşanılabilir bir kent yapacak vizyona sahibiz. Belediyeciliği, yakından tanıyor ve biliyoruz, ekibimizi tanıyorsunuz. Bizler yaptığımız hizmetlerle, kendimizi halkımıza adamışız. Alanya’nın sorunlarını ve çözüm yollarını en iyi bilenlerdeniz. Sizlerle paylaştığımız projelerimizle, Alanyamızda; turizm, tarım, eğitim, kültür, sağlık, sosyal, ticari, ekonomi ve teknik alanlarda önemli bir hamle yapacağız. Bilgili, tecrübeli, dürüst, başarılı ve çalışkan bir ekibimiz var. İşini iyi bilen, iyi yapan, iyi yöneten ve Alanyamızı kucaklayan bir ekip ruhu ile hiçbir ayrım yapmadan kentte yaşayan insanların tamamına eşit hizmet vermek ve halkın, tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalışacağız”

‘HESAP SORMAYAĞIZ, VERECEĞİZ’
İşimizi yapacağız, halkımıza hizmet edeceğiz. Onun için halkımız oylarını nereye atacağını çok iyi biliyor. Oylar, lafa değil, hizmet edene veriliyor. Allah nasip eder seçilirsek, halka hizmet, Hakk’a hizmet, düsturu ile hareket edeceğiz. Bunu, bilgi ve tecrübelerimiz, hizmet aşkımız ve çalışma ahlakımızla başaracağız. Yaşadığımız bu güzel kenti, ekip ruhuyla, mahalle meclisleriyle ve hep birlikte yöneteceğiz. Yetkin ve donanımlı ekiplerimizle, Alanyamıza yakışan en doğru ve en iyi hizmetleri üreterek, hayatın önündeki tüm engelleri ortadan kaldıracağız. Birlikte yaşadığımız Alanyamız tüm güzelliklere layıktır. Bugüne kadar talip olduğumuz, her işi başaran bir ekibimiz var. Sizlere sunduğumuz projelerimizle, Alanyamızı modern ve yaşanabilir, bir sahil kenti yapacağız. Hesap soran değil, hesap veren, adil ve şeffaf bir yönetim anlayışımız olacak.

‘EN EMİN SIĞINAK OLACAĞIZ’
İlçemizin problemlerinin kısa sürede nasıl çözüme kavuşturulduğunu göstermek için örnek alan değil, örnek alınan bir Alanya için ekibimizle geliyoruz. Alanya‘da fakir, aç ve açıkta insan kalmayıncaya kadar çalışacağız. Kimsesiz çocuklar, yaşlılar ve kadınlarımızın en emin sığınağı olacağız. Halkımızın her türlü ihtiyacını karşılayacağız. Gelecek seçimler için değil; gelecek nesiller için çalışacağız. Sizleri bu düşünce ve hayallerimizi birlikte gerçekleştirmeye davet ediyorum. Siyaset başlı başına, bir sorumluluk ve fedakârlıktır. Alanya ve Tosmur sevdanız ile Alanya’ya hizmet sorumluluğunuzdan dolayı sizlere şükranlarımı arz ediyorum. Allah hiçbirinizin eksikliğini göstermesin. Partimizin her kademesinde görev alan değerli arkadaşlarım tam bir uyum, inanç samimiyet ve bağlılık ile kendi üzerlerine düşen görevleri eksiksiz yapmaktadırlar.” Konuşmaların ardından okunan dua ile seçim ofisinin açılışı gerçekleştirildi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.