85 yaşındaki Kore gazisinden AK partili vekile tepki

85-yasindaki-kore-gazisinden-ak-partili-vekile-tepkiBURDUR’un Bucak İlçesi’nde toplu temel atma töreni sırasında 85 yaşındaki Kore gazisi Bekir Kırlı, Ak Parti’nin Bucak Belediye Başkanlığı’na aday gösterdiği isim nedeniyle Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’e tepki gösterdi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun toplu temel atma ve tesis açılışı için dün Bucak Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende Burdur Milletvekili Bayram Özçelik de konuşma yapması için kürsüye davet edildi. Kalabalığın ön tarafında oturan Kore gazisi Bekir Kırlı da anonsun ardından yerinden kalkarak kürsüye yöneldi. Polisler tarafından etrafı çevrilen ve kürsüden uzaklaştırılmaya çalışan Kırlı, Milletvekili Özçelik’e hitaben “5, 10 kuruşa satıldı” sözlerini sarf etti. Polislerin Kırlı’yı tören alanından uzaklaştırma girişimine protokolden gelen ikaz üzerine, Kore gazisi sandalyesine yeniden oturtuldu.

Ak Parti Milletvekili Bayram Özçelik, konuşmasını tamamladıktan sonra Bekir Kırlı’nın yanına gelerek boynuna sarıldı. Özçelik’in tepkisinin nedenini sorması üzerine Kırlı, “Belediye Başkanı Ramazan Ayaz’ı yiyen sensin. Seçimi kaybedersen Başbakan sana sorar, bana sormaz, hadi” dedi.

AK PARTİ’NİN ADAY TARTIŞMASI

Bekir Kırlı, Burdur Ak Parti Milletvekili Bayram Özçelik’e neden tepki gösterdiği sorusuna şu yanıtı verdi:

“Ben de Ak Partiliyim. Fakat Bayram Özçelik, üç beş kişinin lafına bakarak Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz’ın belediye başkan adaylığına engel oldu. Başarılı ve tekrar aday olması halinde Ayaz’ın kazanacağı bilinmesine rağmen başkasını aday gösterdi. Bu tepkimi yüzüne söylemek için kürsüye yürüdüm. Eğer Bucak’ta Ak Parti seçimi kaybederse Başbakan’ın da ondan hesabını soracağını söylemek istedim.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.