Gündere Köyü’nden MHP’ye Katılım

1891210_599114693505665_1350206511_n30 Martta gerçekleşecek olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Milliyetçi Hareket Partisine (MHP) katılım devam ediyor.

30 Mart’ta gerçekleşecek olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) katılım devam ediyor. Söğütlü Kasabası’nda düzenlenen açık hava toplantısına katılan Gündere Köyü sakinleri aynı günün akşamında MHP Elbistan seçim bürosuna gelerek, MHP’ye katıldılar.

MHP Elbistan seçim bürosu önünde gerçekleşen partiye katılım programında partiye katılan vatandaşlara hitap eden MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, “Bugün Söğütlü Beldemizdeydik. Söğütlü Beldemizde düzenlediğimiz açık hava toplantısına Gündere Köyü’nden gelerek bizleri orada da yalnız bırakmadınız. Şu anda da Gündere Köyümüz bizleri seçim büromuzun önünde ziyaret etmiş. Bu yürek, bu coşku, bu sevgi sizde olduktan sonra inşallah 30 Mart’ta o belediyeye hep beraber gireceğiz. Sizin bu sevginiz olduktan sonra bizleri hiç kimse tutamaz. 30 Mart’ta da hep beraber orada olacağız. Biz o belediyeye hep beraber gireceğiz. Bizleri yalnız bırakmıyorsunuz, o mevki makam hepimizin ve sizlerin. Bu soğukta Gündere Köyümüzden seçim büromuza kadar gelerek bizi burada onura etmişler. Kahramanmaraş’ın Büyükşehir olmasından dolayı tüm köylerimiz Elbistan Belediyesi’nin Mahallesi oldu. Bu mahallelere biz hizmet götürmek zorundayız. Elbistan Belediyesi Pınarbaşı’na, Kızılcaoba’ya nasıl hizmetler götürüyorsa, artık bizim mahallemiz olan Gündere’ye de aynı hizmeti götürmek zorundayız. İnşallah belediye başkanı olduğum zaman da sizlere aynı hizmeti yapacağız. 30 Mart’tan sonra köyümüzün tüm eksiklerini gidereceğiz” dedi.

Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, konuşmasının sonunda Gündere Köyü’nden gelerek MHP’ye katılan vatandaşlara teşekkür ederek, “Seçim büromuzu köyden gelip şereflendirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyor, Allah’a emanet ediyorum” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.