Paksoy, santralleri ziyaret etti

paksoy-kMHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Paksoy ve beraberindeki heyet, seçim ziyaretleri kapsamında Afşin-Elbistan Linyitleri (AEL) İşletme Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan Belediye Başkan Adayı Paksoy ve beraberindeki heyet, seçim ziyaretleri kapsamında Afşin-Elbistan Linyitleri (AEL) İşletme Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Paksoy, AEL İşletme Müdürlüğü ziyareti sırasında beraberindeki heyetle birlikte ilk olarak İşletme Müdürü Ahmet Yaldız’ı ziyaret etti. Belediye Başkan Adayı Paksoy, burada işletmedeki üretim ve yapılan çalışmalar hakkında İşletme Müdürü Yaldız’dan bilgi aldı.

Belediye Başkan Adayı Paksoy, İşletme Müdürü Ahmet Yaldız’ı ziyaretinin ardından idari bina ve işçi atölyelerini gezerek, çalışanlarla bir araya geldi. Burada idari personel ve işçilere projeleri hakkında bilgi veren Abdullah Paksoy, hazırladıkları projeleri ile geleceğin Elbistan’ını oluşturmak istediklerini söyledi.

Abdullah Paksoy daha sonra B Termik Santrali Müdürü Mustafa Has ve A Termik Santrali Müdürü Faik Sağlam’ı makamında ziyaret etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.