AHAS ARJANTİN’DEN BAŞARI VE HEDİYELERLE GELDİ

1ARJANTİN’DEKİ YAMAÇ PARAŞÜTÜ YARIŞMALARINDA BAŞARILI OLAN BÜYÜKŞEHİR AHAS KULÜBÜ BAŞKANI GÜNER AKKAYA, ZİHNİ ALDIRMAZ’I ZİYARET ETTİ…

KENDİSİNE ÇEŞİTLİ HEDİYELER SUNAN AKKAYA’YI KUTLAYAN ZİHNİ ALDIRMAZ, “BAŞARILARINIZLA GURUR DUYUYORUZ” DEDİ…

Arjantin’den başarıyla dönen Adana Havacılık ve Adrenalin Sporları Kulübü Başkanı Güner Akkaya, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı ziyaret etti.

“Arjantin’den size selam getirdim” ifadesini kullanan Güner Akkaya, “Sayın Başkanım sayenizde Brezilya, Meksika ve son olarak da Arjantin’de başarıyla yarıştık. Siz olmasaydınız Güney Amerika’da bayrağımızı dalgalandırma fırsatı bulamazdık. Kulübüm adına teşekkür ediyorum” dedi.

Güner Akkaya ziyarette Zihni Aldırmaz, Arjantin’den getirdiği çeşitli hediyeleri ve yine aynı ülkede yerle halkla çektirdiği ellerinde Türk ve Büyükşehir Bayrakları olduğu haldeki fotoğrafları sundu.

Güner Akkaya’ya teşekkür eden Zihni Aldırmaz, “Sizin başarınız bizim için en büyük hediyedir. Dünyanın uzak ülkelerinde bayrağımızı dalgalandırıp, bizi başarıyla temsil ettiğiniz için sizinle gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.