Güvercinlik’ten MHP’ye Katılım

1911630_600846979999103_804846598_n30 Mart yerel seçimleri öncesinde Milliyetçi Hareket Partisine katılımlar sürüyor. Güvercinlik Köyü’nden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) teşkilat binasına gelen çok sayıda vatandaş, MHP’ye katıldı.

Parti binasında gerçekleşen partiye katılım programında konuşan MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, “Güvercinlik Köyü’nden vatandaşlarımız gücümüze güç katmak için partimize katılım yapmaya geldiler. Güvercinlik Köyü’nden gelerek partimize katılan dava arkadaşlarımıza, gücümüze güç kattıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Başkanı Demir’in konuşmasının ardından söz alan MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy ise, “30 Mart belediye başkanlığı seçimi sürecince çalışmaların neticesinde gücümüze güç katıyoruz. Maraş’ın büyükşehir olmasından dolayı Güvercinlik Köyümüz artık Güvercinlik Mahallesi oluyor. Göreve geldiğimiz zaman tüm mahallelerimize nasıl hizmet ediyorsak, Güvercinlik Mahallemize de o şekilde hizmet edeceğiz. Bugün de Güvercinlik Mahallemizden partimize katılan ailelerimiz var. Kendilerine bizi destekledikleri için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. 30 Mart seçimlerinden sonra da birlik beraberlik içerisinde Elbistan Belediyesi’ni yönetmeye geliyoruz”

Konuşmaların ardından partiye katılan vatandaşlara Başkan Ali Demir tarafından parti rozeti takıldı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.