MHP’li Çalışkan güven veriyor

Halka dokunan siyaset anlayışını sürdüren Çalışkan, yaptığı seri toplantı ve ziyaretlerle Seyhan’a yapacaklarını anlatıyor.

“Eşit ve Adil Hizmet” söylemiyle toplumun her kesiminde güven uyandıran Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, yaptığı seri toplantı ve ziyaretlerle halkla buluşmaya devam etti. Sabah ilk olarak Seyhan’da yaşayan kanaat önderleriyle bir araya gelen Çalışkan burada kanaat önderlerine projelerini anlattı. Daha sonra Yeşilevler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi esnafını ziyaretmhpli_caliskan_guven_veriyor eden Çalışkan, daha sonra Metal Sanayi Sitesi’nde işçilerle yemek yedi. Çalışkan, burada Seyhan’ın gerçek kahramanının işçi ve işverenler olduğunu söyledi. İsmetpaşa Mahallesi ve Yeşilyurt Evren Sitelerindeki ev toplantılarına da katılan Çalışkan yoğun ilgiyle karşılaştı. Ev toplantıları sokaklara taşarken vatandaşlar Çalışkan’a alkışlarıyla desteklerini gösterdi.

BELEDİYE BAŞKANININ VERECEĞİ HİÇBİR ŞEY KALMADI

Yaptığı toplantılarda Eşit ve Adil hizmet vurgusu yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, mevcut Belediye Başkanının yorulduğunu ilçeye vereceği hiçbir şeyin olmadığını söyledi. Çalışkan şöyle konuştu;

“İktidar, hükümet ve iktidar belediye Başkanlarında yorgunluk var. Bunu herkes görüyor. Bu yorgunluk kırılma getirecek. Ancak bunlar iktidarda kalabilmek için olmadık işler yapıyorlar. Siyasal, sosyal ve toplumsal olarak ayrışmayı körüklüyorlar. Bu oyuna gelmeyin. Tamamen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan üzerinden siyaset yapıyorlar. Proje üzerinden siyaset yapılmıyor. Her ile Recep Tayyip Erdoğan için oy istiyorlar. Çünkü Belediye Başkanları için oy istemeye yüzleri yok. Hatta “iktidara oy vermezseniz hizmet gelmez” diyerek şantaj yapıyorlar. Peki soruyorum Seyhan’da 10 Yıldır İktidarın Belediye Başkanı Azim Öztürk var. Hizmet mi geldi? Bu gibi söylemlere inanmayın. Siz 30 Mart’ta sandığa gidip hizmet için oy kullanacaksınız, Sosyal barışı sağlayacak adaya oy kullanacaksınız. Bu oyunu bozacaksınız”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.