Bahçeli: Sen tehlikeli bir zehirsin

Erzurum Mitingi - 22.3.2014MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Erzurum’da partisinin mitinginde konuşurken Başbakan’ı eleştirdi ve ”Türk millletine cumhuriyet döneminde gelmiş olan tehlikeli bir zehirsin. Gerekli cezayı almalısın” dedi.

ÇALAN LOBİİS, YALAN LOBİSİ
Erdoğan bir çalan lobisi, yalan lobisi, talan lobisi kurmuş. Sayın Recep Tayyip Erdoğan 11 yıllık dönemde gece gündüz çalıştığını söylüyor ama çalışması çok daha farklı bir nedene dayanıyor.
Bugün Erdoğan’dan kalan eser budur, başka da bir eser de yoktur.
ANA UÇAĞINA BİNİYOR
Erdoğan anca ana uçağına biniyor, ertesi gün baba uçağına biniyor, sonra da 173 tesisin açılışına geldik veya 140 temel açmayı gerçekleştirdik diye sabahtan akşama kadar TV2leri kullanarak aldatmaya devam etti. Her ilde bu kadar temel atma varsa işsizliğin azalması gerekmez mi?
TÜRKİYE’DE 2 DEVLET VAR… BİR YANDA ÖCALAN BİR YANDA ERDOĞAN
Dün 21 Mart’ta bir mektup geldi orada okundu. Geçen yıl 21 Mart’ta da okunmuştu. 2’sini yan yana koyduğunuzda nereye varıldığını görmeniz lazım. Türkiye’de 2 devlet vardır ama bu Erdoğan’ın hırsızlığının üzerini örten iki devlet değil Türkiye2yi bölmeye götüren 2 devlet. Bir yanda Öcalan bir yanda Erdoğan
DEMOKRATİK AÇILIM ZIRVASI
Kime nasıl ses vermişse Erdoğan Oslo’dan başlayan, İmralı’da çatallaşan, Diyarbakır ve Kandil’de düğümlenen bir süreci Demokratik Açılım Zırvası diye sunmuştur. Buna özgürlük, demokrasi gibi değerli bir kavramı ortaya koymuş ve milleti aldatarak demokratik açılım zırvasıyla Türkiye’yi bölünmenin eşiğine getirmiş ve PKK’yı siyasallaştırmıştır. Şu anda 2014’ü PKK’nın özerklik yılı olarak ilan edileceği söyleniyor.
ESKİ BAKANLAR HARAM PARAYI USULSUZCE ALMIŞ
Ekonomi eski bakanı tam 28 kere rüşvet almış. İçişleri eski bakanı tam 14 kez olmak üzere 6 milyon ABD doları rüşvet almıştır. AB eski bakanı 3 kerede toplam 1,5 milyon ABD doları rüşvet almıştır. AKP’li bakanlar haram parayı haksız ve usulsüz yere almışlardır. Açıkça milli iradeye ihanet etmişlerdir.

BAŞBAKAN OLMAKTAN ÇIKTI
Şu anda herkesin kafası burayla meşgul. Evdeki para 1 milyar dolar. Türk parasıyla 2.2 milyar Türk lirasıdır. Bir başbakan her yatırımda, her projede kendi özel hakkını alarak servetine servet katma yolunu tercih etmişse artık o Başbakan başbakan olmaktan çıkmıştır. Başbakan herkese ‘alçak, vatan haini, bunlar iki devlet, bunlar casus’ diyor. 41 kişinin tutuklanmasına neden olan yolsuzluktan, evdeki 1 milyar dolardan haberin yok diye kendini kurtarıp herkesi edepsizce suçlamaya ne hakkın var senin. Başbakan yoldan çıkmış, güç delisi olmuş, gücü çılgınca kullanmaya başlamış.

BU NASIL SÖZ VERMEK
Yıllar önce Başbakan olduğunda ‘size söz veriyoruz, adaleti ve kul hakkını gözeteceğimize söz veriyoruz’ diyor. Bu nasıl söz vermek, 1 milyar dolar dolandırmak mı acaba

YA YOLSUZLUĞUN ÜZERİNE GİDECEK YA DA YÜCE DİVAN’A
Erdoğan inandırıcılığını kaybetti, başbakan olma meşruiyetini ortadan kaldırdı. Ya yolsuzluk ve rüşvetin üzerine gidecek ya da Yüce Divan’a gitmekten kurtulamayacak.

ONUN DA KISALTMASI AKP
Rüşvetin üzerine öyle beyaz bir bez örtmüş ki kendisini Ak Parti olarak niteliyor. Ama gençlerimiz sen Aldatma ve Kandırma Partisisin diyor. Onun da kısaltması AKP

MEKTUPLA PARALEL İHANETİN TEMELİNİ KAZIYOR
Diyarbakır’da okunan Öcalan denen caninin mektubuna ses çıkartmıyor. 2 Nevruz bayramında yayınladığı mektupla paralel ihanetin temelini kazıyor. Terörist başının mektupları parçalanmanın beyanlarıdır. Başbakan İmralı canisi ile çetesinin paralel devlet inşasını görmüyor, onay veriyor. Tarikat ehli, mübarek zatları, Allah dostlarını, kamil insanlarımızı birbirine düşürmeye çalışıyor. Bunun en sonu Erzurum’da tartışılır hale geldi

FISTIR, FİTNEDİR
Manevi dünyamızı kirletmeye uğraşıyor. Bu fıstır, fitnedir, bozgunculuktur.

TEHLİKELİ BİR ZEHİRSİN
Erdoğan’ın geldiği nokta burasıdır. Buraya da uzanmışsa Türkiye çok büyük sıkıntılara muhatap oluyor demektir. Üniter yapıyı değerlendirirken sarstın ve yok ettin. Toprağın bütünlüğünü parçalanmayla tehlikeye soktun. İnanan insanları tarikatlara ayırarak düşman etmek doğru mudur? Türk millletine cumhuriyet döneminde gelmiş olan tehlikeli bir zehirsin. Gerekli cezayı almalısın.

MİLLİYETÇİLİKTEN NE ANLARSIN
Dün Erzurum’daki konuşmalar fitnenin gereğidir. Sen milliyetçilikten ne anlarsın. Milliyetçilikten anlaman için millet gerçeğini görmen ve bilmen lazımdır.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERE DİKKAT… BU İNSAN ÇILDIRMIŞ
Sen tehlikelisin, bu ülkenin başından gitmelisin
Önümüzdeki günlerde bu insan çıldırmış, yoldan şaşmış, kendisini kurtarmak için her şeye başvurabilir. Etnik, mezhep çatışmasını körükler. Türkiye’ye her gün ajan provokatörlerle olay çıkarttırarak perişan edebilir. Son günlere dikkat edeceksiniz

EVLATLARIM SANA SESLENİYORUM
Evlatlarım sana sesleniyorum. Türkiye’de 18 yaşıyla 25 yaş arasında 10 milyon 36 bin gencimiz var.
2023’te Türkiye’yi siz yöneteceksiniz, üniversitelerde öğretim görevlisi siz olacaksınız, avukat, doktor siz olacaksınız

SOKAKLAR KARANLIK
Sokakla sandık arasında sarkaç gibi gidip gelmeye heveslenmeyin. Sokaklar karanlık, kanlı, kirli…
Türk milletinin teminatı gençlik sokaklarda değil sandıkta olun.
Sandık demokrasi demektir.

ERDOĞAN HAVAYA FIRLAR, 3 DEFA TAKLA ATAR, YERE ÇAKILIR
Bir parti var ki desteğinizle ayağa kalkar iktidara gider
Ama ondan desteğinizi çekerseniz Erdoğan havaya fırlar, üç defa taklar atar, yere çakılır.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.