Erken yola çıktık projeleri tamamladık

Erken yola çıktık projeleri tamamladık

mevlut-karakaya-kimdirMHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, diğer partilerin aday belirleme süreci devam ederken, kendilerinin Ankara’ya yönelik projelerini tamamladığını söyledi.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, MHP olarak Ankara’da diğer partilerden önce yola çıktıklarını belirterek, “Diğer siyasi partiler ‘kim aday olsun’ konusunda çalışmalarını sürdürürken, biz Ankara’ya yönelik projeler noktasında hazırlıklarımızı tamamladık” dedi. En önemli projelerinden birisinin ‘Yönetim Modeli Projesi’ olduğunu kaydeden Karakaya, sorunlara bütüncül bakan ve insan odaklı bir yönetim anlayışı uygulayacaklarını kaydetti. Bir proje takvimi oluşturduklarını vurgulayan Karakaya, önümüzdeki günlerde takvime göre projeleri açıklamaya başlayacaklarını aktardı. Karakaya, seçim çalışmalarıyla ilgili şunları dile getirdi:

YÖNETİM ŞEKLİNİ DEĞİŞTİRECEĞİM
“Ankara’da en önemli projelerimden bir tanesi Yönetim Modeli Projesi olacak. Başkent’te yönetim şeklini çok ciddi bir şekilde değiştireceğim. Katılımcı yönetim anlayışıyla, sorunlara bütüncül bakan bir yaklaşımla Ankara’yı yöneteceğiz. Ankara rant odaklı değil insan odaklı bir yönetim anlayışıyla yönetilecek. Şehrin bütününü dikkate almadan, imarıyla, ulaşımıyla, parkıyla bütüncül bir bakış açısıyla ele almazsanız kesin çözüme ulaşamazsınız. Odağınıza insanı alırsanız gerçek çözüme ulaşırsınız.”

GÖNÜLLÜ 10 BİNLER SAHADA
Teşkilatımız dışında 10 binlerce gönüllü insan alanda çalışıyor olacak, bu hareket görülmeye başladı. Bizimle çalışacak olan ekip ve grupları hazırladık, motive ettik, genel stratejileri oluşturduk. Sahada çalışacak insanların yürütülecek kampanya ile ilgili görüş, düşünce ve tavsiyelerini alacak bir çalışma yaptık. Biz Ankara’da görüşü, düşüncesi, ne olursa olsun alana inip çalışabilecek toplumun tüm kesimleriyle bir hareket başlatmak istiyoruz. İlk günden bu güne büyük bir ivme kazandık.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.