MHP’li Durmaz: Bakan çocukları için değil vatan çocukları için oyunuzu kullanın

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, 12 yıllık AKP iktidarının 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk olaylarıyla birlikte düştüğü bataklıkta çırpındıkça battığını belirterek toplumun 30 Mart’ta sandığa giderken bakan çocukları için değil vatan çocukları için oylarını kullanmasını istedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, beraberinde partisinin Yozgat Belediye Başkan adayı Uğur Bektaş, İl Başkanı Cevdet Kaya, Merkez İlçe Başkanı Ethem Sedef ve bazı partili üyeleri ile birlikte Cihan Haber Ajansı (Cihan) Yozgat bürosunu ziyaret etti. Durmaz, burada yaptığı açıklamada ülke ve Yozgat gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Başbakan’ın miting konuşmalarında halkı kin ve nefrete sevk ettiğini ve ayrıştırdığını ifade eden Durmaz, “Başbakan içine düştüğü bu durumdan kurtulmak için yanlış üstüne yanlış yaparak halkı kutuplaştırıyor ve ayrıştırıyor. Kendisi ve bazı bakanlarınında karıştığı yolsuzluk olayları, ses tapelerinin engellenmesi için Twitter’in kapatılması talimatı veriyor. Bu milyonlarca insanın bireysel özgürlüğüne vurulan bir darbedir. Sen çıkacaksın abdestimden şüphe yok diyeceksin. Öbür taraftan sosyal paylaşım sitesi olan Twitter’in kapatılması için talimat vereceksin. Bunun hiç bir şekilde izahatı yoktur. Resmen bir şeyleri gizlemeye çalışmanın gayreti içine girdiğini gösteriyor.” dedi.

“TÜRKİYE MHP İLE HUZURA KAVUŞACAKTIR”

Ülkenin içinde bulunduğu kaos ortamından güven bunalımından MHP ile kurtulacağını vurgulayan Durmaz, “Ülkemiz 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet olaylarından sonra içerde ve dışarıda büyük ölçüde imaj kaybetti. Başbakan göreve geldiğinde yasakları kaldıracağız, yolsuzluğu ve yoksulluğu bitireceğiz diyordu. Şuanda üçünde de dünyada en çok tartışılan bir konuma geldik. Yasaklarda malum Twitter ile rezil oluyoruz. Yolsuzluklar konusunda söyleyecekleri hiç bir şey kalmadı her şey ortaya saçıldı ve herkesin gözünün önünde devam ediyor. Halkımız Başbakan’ın söylemleri ile büyük bir endişe içine giriyor. Mitinglerde konuşan Başbakan sanki ortada hiç bir şey yokmuş gibi başkalarını suçlamaya toplumu ayrıştırmaya bir çatışma ortamı yaratmaya çalışıyor. Ülkemizin içine düştüğü bu durumdan inşallah MHP ile kurtulacak. Bu yüzden 30 Mart seçimleri çok önemli bir seçimdir. Bu seçim haram ile helal’in seçimi olacak. Halkımız, sandık görevlileri seçimlerde sandıklara çok iyi sahip olmasını istiyoruz. Çünkü pek çok şaibe var ortada bunlara çok dikkat etmeliyiz.” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.